Tack o hej,

Hej kära läsare,
Från o med denna stund kommer TACC ligga på hyllan,
har tagit detta beslutet eftersom Therese inte har tid och blogga just nu och jag känner mig omotiverad att blogga i en partnerblogg ensam. Detta beror inte alls på att jag inte vill blogga med Therese, för de tycker jag jättemycket om att göra, men nu när hon tyvärr inte har tiden så är timingen bättre för
en egen blogg.

Så nu är de dags för er att börja följa,
http://Claesons.blogg.se

TACC kommer inte att försvinna utan som sagt bara ligga på hyllan, möjligheterna finns att den kommer tillbaka till hösten när Therese inte har så mycket att göra, men detta får tiden avgöra.
Men nu är ni iallafall varmt välkomna in hos Claesons!

Frågor eller åsikter är jättevälkommet!
Vill ju hellre än något veta vad ni tycker om detta?

VARMA KRAMAR! //Caroline


Trött..

Trots min underbara sovmorgon i morse är jag helt otroligt trött, kan man bli trött av o sova lite för mycket? Haha.. Kanske! Inte för att jag tror jag sovit för mycket, tror bara att jag fortfarande sovit för lite sen förra helgen, man kan ju inte sova ikapp sömn men man kan ju sova sig pigg vilket tar lite tid när man sovit lite i ett bra tag, anyways!

United fick lira skogstur idag, hon var så mesig idag va haha, fjantiga häst!! Alla stenar var läskiga, alla hästar vi red förbi och trots att fåren inte syntes i sin hage idag så var den farlig, lilla tösen! Dags o växa i sina tigertofflor tycker jag allt, hon har ju otroligt bra psyke, stressar inte upp och är sällan rädd för något, men ibland får hon för sig att allt är läskigt när man är ute o rider, och de är inte så ofta men vissa dagar.. Har tyckt att de vart när de blåser mycket ute, vilket de gjorde idag - men kanske inbillar mig! Haha.. Aja!

Patriks ska ju få åka o tävla imorgon, men han har inte hoppat sen vi var på Tanum o tävla för rätt längesen så tog några språng idag, han skötte sig superfint! Nikita (en liten vit c ponny) var i paddocken samtidigt, och hon var ganska läskig, men annars gick de väl bra! Lite stark o lite seg, hoppas han vaknar till liv imorgon, han blir alltid stark när han inte går fram för skänkeln, får väl skylla mig själv när jag glömde sporrarna idag i för sig, men äsch! Sporrarna är på imorgon! :)

Snart är klockan 21.00 och då kommer den - bomben.
Puss o Kram på er //Caroline

                               image description

Sovmorgon

Sovmorgon för första gången på typ över 1 månad, satt faktiskt inte helt fel! Snart bär de av upp o rida 3 hästar, vilket kanske känns som lite tungt just nu, men de går fortare än man tror! Dock är de lite tajt med tid för mig just nu eftersom jag sov lite längre än planerat haha!

Ikväll blir det grillkväll på stallet, ganska mysigt! Och imorgon blir de tävling, gissa häst? ;)
Puss på er! //Carro

                             

God morgon med dagens nyheter

Hej på er,
Prick 21.00 ikväll släpper jag ett inlägg i bloggen som kommer innebära förändring.
Under dagen kommer ni bjudas på inlägg precis som vanligt hos TACC, men ikväll händer vissa förändringar, var hur varför kommer att förklaras i samma inlägg.
Frågor tas tacksamt emot och besvaras.

Ikväll kl 21.00 kommer ni också få svaret på varför TACC stod helt tom på inläggsuppdatering igår,
Hoppas ni får en fin dag kära läsare!

Puss o Kram på er! //Caroline



RSS 2.0