När drömmar blir verklighet

Det är inte sant.
I september flyttar jag, familj och Misti till denna fantastiska gård - som nu är våran.
Det känns overkligt, en av mina högsta drömmar gick precis i uppfyllelse. Helt. Egen. Hästgård.
Väck mig aldrig.

/ Therese


Myyyyyyyys

Precis ridit världens mysigaste uteritt med bästa Becca! Sjukt gott, och hästarna skötte sig exemplariskt, underbart!

Snart blir de P som får kämpa lite, och även jag då såklart! Dressyr.. :p

Puss //Carro


Hallå i stugan!

Ytterligare en dag med mycket ångest och jobbiga tankar, har i vart fall sovit lite bättre inatt än tidigare. Önskar bara att jag inte behövde drömt som jag gjorde inatt.. Gör saker och ting snäppet tyngre än vad de är, ush.. Jag vill försöka snabbspola framåt lite grann så man mår bättre, är riktigt dålig på de där med o vara deppig.. Dom senaste 3 åren har jag varit lite av en solstråle innuti, inte vart så mycket ledsen, men i höstas gick de bara nedför och efter de har de kännts flera gånger som att de är påväg och vända men sedan - tillbaka på ruta ett igen där jag kännt mig ledsen. Hmm, önskar att jag snart känner mig bättre. Eller är de bara såhär jobbigt och bli vuxen? Isåfall tänker jag inte bli mer vuxen än såhär! Haha.. ;)

Naej, allt för gnällig nu! Har mycket bra saker också! Mina underbara kusar, mina vänner och mina föräldrar o familj! Inte helt fel ändå! Framtiden har mycket kul och bjuda på så man ska inte gräva ner sig för djupt, men ibland är de okej och vara ledsen såklart! De får man inte glömma! Bara man kämpar för o må bättre igen så är de alltid okej, däremot folk som gnäller över saker som dom BARA gjort själva och inte inser de? Sådant folk tål jag inte, då är de verkligen dags o rycka upp sig och tänka efter ett steg till!

Blir nog dressyr med båda idag om energin räcker till, är ju otroligt sugen på att rida ut! Men de kan man ju tyvärr inte göra varje dag haha! Nåja.. Får se vad jag känner för sen! ;) Ikväll ska jag i varje fall hem till min pappa och ha de lugnt o skönt! Puss på er!
//Caroline

                                     
                                        Minns allt en tid utan några bekymmer..

Valborg - amatörernas afton

Hej, och godmorgon allihopa!
Jag släpade mig precis upp ur sängen och möttes av en strålande dag ute. Fy fan vad härligt! 
Idag är det ingen vanlig dag, för det är valborgsmässoafton haha. Även känt som amatörernas afton där alla små söta fjortisar springer runt i slottskogen och dricker sig fulla på 2,25 cider. I år har jag tänkt att inte vara lika amatör och istället fira denna härliga dag på min altan med en köttbit och lite härliga vänner. Bättre än så blir det inte!

Har ni några speciella planer idag kära bloggläsare? Kanske ska ni in och kolla på cortegen?

/ Therese


Eh, ja tack?!

Hade ju inte tackat nej..
Valack 9 år, e: Casall La Silla (Rolf Göran Bengtsson världscuphäst!)



Ligger för 700.000 på hastnet.se, som hittat! Då tar jag 2 ;)

//Caroline


Maybe dreams do come true...

Hej allihopa!
Nu är jag äntligen hemma igen efter en lång dag. Började med att skritta ut en sväng på Misti imorse, och det var så himla härligt! Dock stötte vi på ett gäng kossor som hon tyckte var extremt farliga, men för en gångs skull vågade hon faktiskt gå förbi dom utan ett större hysterianfall. Duktig häst! Släppte sedan ut henne i hagen helt naken, och direkt gick hon till den lerigaste pölen och gnuggade in massa lera i pälsen. Häst-spa?

Sedan har jag varit iväg på massa bus, och jag säger bara såhär: kanske drömmar blir sanna ibland. Håll tummarna! Det gör jag iallafall, allt vad jag är värd. Längtar tills jag kan få berätta för er. Förhoppningsvis behöver ni inte vänta så länge :)

Nu ska jag begrava mig i allt plugg igen, så vi hörs senare!

/ Therese

Lång dag..

Klockan är bara 19.22 och jag tycker de känns som de borde vara midnatt typ, känner mig lika nere som jag gjorde igår, och tankarna är liksom bara på en plats.. Sjukt jobbigt, vill verkligen kunna släppa och gå vidare, ser fram emot helgen något sjukt mycket! Bara 5 dagar att pina sig igenom innan dess, vill bara vara uppe hos Ninja hela tiden typ. Blir verkligen på bättre humör av att vara hos henne, min pärla.

Alleby vann Bohuscupen i gymkhana omg 2 idag, men tyvärr blev de en 4e plats för vårcupen laget som inte riktigt hade turen på sin sida idag! Men grattis till bohuscuparna!

Hålta vann vårcupen, grattis till dom!! :)

Nu ska jag vara social mot Olle, puss på er!

//Carro

                                 image description
                                           <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Partille

Paus nu, går la sådär för Alleby skulle jag säga. Dom hämtar sig säkert i nästa! Allebylaget i Bohuscupen hämtade sig redan i första heatet mot slutet o ligger nu i en liten ledning över Frillesås!

Sveriges gymkhanaryttare idag är överlag duktiga tycker jag, mycket fighter och kämparglöd! Ryttarna som jag får äran o rida med på DK pony cup har verkligen presterat bra hittills idag! Ser fram emot de! :)

Mer om tävlingen sen, ha en bra söndag! Puss o Kram! //Carro


Ny dag, nya möjligheter!

Riktigt pissig dag igår, och jag kan bara be om ursäkt.. Har inte mått så bra de sista, försöker jobba mig upp till ytan igen, men de tar sin lilla tid.. Har ett stort tomrum i hela kroppen som just nu behöver fyllas med vänner och hästar tills de går o fylla med något annat, så jag hoppas de är bättre snart!

Ska alldeles strax bege mig upp till stallet och mocka hos Ninja, sedan sticker jag bort till Partille RK och kollar på gymkhana-tävlingar! Kanske kan bli kul, helst o se min lille Polo, tänkte försöka knäppa lite bilder också, så har jag något och roa mig med medans dom andra rider! Är inte så bra på att vara på en tävling utan o rida själv haha, blir ofta otroligt rastlös!

Men nästa helg är de min tur igen, då blir de Lilla Edet på lördagen och Tanum på söndagen, hoppning för hela slanten!

Nu måste jag kila, men ni kanske vill ha bilder sen?
Puss o Kram //Caroline

                                image description

Godmorgon!

Nu ska jag alldeles strax kasta mig iväg till stallet och ta hand om min älskade Misti. Blir nog bara en slapp uteritt idag, och jag ska även massera henne en stund så hon inte får någon träningsverk efter gårdagen.

Idag har jag fullt på schemat, bland annat ska jag iväg med familjen och hitta på lite roligheter som jag inte kan berätta just nu... Dock tycker jag att ni ska hålla tummarna för min skull ändå! ;)

Vi hörs senare!

/ Therese

Hoppträning för Emma Emanuelsson

Hej allihopa!
Jag kom nyss hem från hoppträning för Emma, och har precis stoppat i mig lite mat. Nu sitter jag och trycker i mig chips och godis och njuter av att äntligen vara hemma. Det har varit en lång dag!

Träningen gick iallafall bra, Misti var pigg och glad och tyckte att det var riktigt roligt att få hoppa. Vi jobbade mycket styrka idag både genom hoppning på volt och även genom en "serie" på långsidan bestående av studs -> oxer -> studs. Avslutade med att hoppa lite på linjer och sedan sätta ihop alltihopa till en bana. Kändes härligt att "gamla vanliga" Misti var tillbaka, den som älskar att hoppa över allt annat! Jag tror att hon är otroligt påverkad av väderomställningar och eftersom vädret verkligen är kaos just nu blir hon trött. Men idag var hon som sagt som vanligt :) Kändes skönt!

Nu ska jag ta tag i högen med allt plugg som behöver göras, vi hörs senare!

/ Therese

Bild från senast vi var hos Emma och hoppade

Break..

Behöver ett break från o vara ledsen nu känner jag.. De går ut alldeles för mycket över bloggen. Förlåt. Puss //C

Bästa terapin är dock min fina! <3


Soft up!

Här är nästa på inköpslistan, satsar på en NY outfit till denna säsongen!



Svart/bruna

eller


 Svart/Vita
(dessa är brun vita jag vet ...)

Stigbyglarna heter Soft up och är gjorda i plast.
Finns i massa olika färger!

Min outfit ska gå i svart o hästens i brunt, så nu satsar jag på nya saker!
Eller aa.. Nya stibyglar och så har jag o Therese bytt sporrar så har numera svarta jinsporrar!

Ska också sälja mina guldiga jinstigbyglar! Om någon är intresserad! :)

Puss o Kram //Carro


Visste du att...

Det under våren 2013 kommer att hålla världscups finalerna i såväl hoppning som dressyr i Göteborg? Detta kommer att ske i samband med Göteborg Horse Show, snacka om att jag kommer vara bänkad där alla dagarna!
Se världseliten göra upp om titeln som världens bästa ryttare är det inte alla dagar man gör, speciellt inte i båda diciplinerna.

Biljettsläpp inför Göteborg Horseshow sker i September 2012, och jag kommer se till att klicka hem mina illa kvickt!

/ Therese






Slutar aldrig skratta...


Hahahaha! Det här var då det sjukaste jag sett på länge!
Jag hade inte tackat nej till att ha den här katten springandes runt hemma hos mig, annat än att jag hade fått kramp i magen av alla skrattanfall. Herregud alltså.

/ Therese

Inspiration

Många märken som har valt att visa upp en färgstark kollektion i år, och jag måste medge att jag gillar det!
Satsa på färgstarka kläder i år och bär dom med ett leende på läpparna, själv blev jag otroligt sugen på HV pikéen ovan i gult. Hur snyggt hade inte det varit till ett par marinblå whitakerbyxor i sommar? Mums!

/ Therese

Ridledig?

Hej o Godmorgon på er kära läsare! Äntligen fredag o helg om några timmar! Och som de råkar vara idag så är jag ridledig? Helt o hållet! Becca ville ha P idag vilket är helt okej, och Ninjas vilodag var inplanerad idag! Så jag ska faktiskt inte rida alls! Kan inte minnas en dag då de senast hände när jag inte vart sjuk typ!! Är nog ett par månader sen!

Båda hästarna gick som drömmen igår också, Ninja var otroligt duktig för att vara hon och dressyr på bett, och P hade jag med i hoppspecialen som Therese berättade om tidigare, och han var verkligen sjukt duktig, vi tränade byten på kommando, att hästen inte ska byta själv (han är faktiskt jätteduktig på byten på kommando) kort realterat och lite längre relaterat! Och så hoppa vi trippelbarr, de har lille P och jag aldrig gjort tillsammans förut, men han hoppade jättefint över den, så de var inga problem! :) Nee så att igår var de en riktigt bra dag förutom allt jäkla regn, jag gillar normalt sett när de regnar lite men igår var de ju bara jobbigt till slut!

Har även om jag inte ska rida en hektisk dag framför mig med jobb, foderhandling, privatlektion och lite annat så har massor och göra trots att jag är ridledig, och man måste ju mocka ändå såklart! ;)

Hoppas ni får en fin dag, puss o kram!! //Caroline

                                
                                   Go bild från Danmark i helgen, leeera?

Schockemöhle gör det igen


Hade verkligen inte haft något emot att ha någon av dessa tre i min garderob. Alla tre är från Schockemöhles Vårkollektion 2012 som har varit ute ett tag nu, och som jag som vanligt inte kan få nog av!

Favoriten av dessa tre är tjocktröjan i mitten, rosa känns så himla rätt just nu.

/ Therese

TACC låten?

Snacka om gratisreklam för mig och Carro! För visst är det TACCata dom sjunger? Hihi ;)
Synd att låten var helt värdelös bara...

/ Therese

Att göra innan studenten:

  • Slutprov i Fysik B, 314 sidor
  • Slutprov i Matte D, 164 sidor
  • Muntlig del nationella Svenska B
  • Specialidrott - skriva om ridsportens historia
  • Repotage om rättegång
  • Prov i Rättskunskap
  • Hålla en lektion i Engelska
  • Finputsa Projektarbetet
  • Måla en karikatyr
Detta är det jag har kvar. Sen är jag helt klar. Klar?! Det ordet har man inte fått höra på ett antal år. Och jag ser verkligen fram emot att få vara helt klar.

Många undrar vad jag ska göra efter studenten, och just nu är det ganska oklart. Jag ska iallafall åka till Alanya 2 veckor på sommarlovet med mina absolut bästa vänner, och sedan ska jag jobba på MyOne ett antal veckor i sommar. Samtidigt ska Misti hållas i tävlingskondition och jag ska förhoppningsvis få hoppat ett antal tävlingar. Fullt upp? Ja tack. Vad som händer efter det är lite oklart, helst av allt vill jag ju komma in i Örebro och sätta igång och plugga. Men kommer jag inte in har livet andra saker att bjuda på, saker jag helst inte vill nämna i bloggen riktigt ännu, men jag kan ge er ett litet tips...

/ Therese





Hopp och lek

Hej allihopa!
Kom hem från stallet för en stund sedan och har nu roat mig med lite livsnödvändiga saker så som äta och duscha. Eftersom det var så himla tråkigt väder idag valde jag att vara med och rida på en av lektionerna som klubben håller i, en som kallas för Hopp Special vilket är några av våra duktigaste ryttare på storhäst.

Misti var till en början väldigt skeptisk till detta förslag och tyckte att det kändes väldigt läskigt med alla hästarna (vi är 8 st i en sån grupp, många fler än vad Misti är van vid!). Men mot slutet släppte hon litegranna och fokuserade på hoppningen. Dock känns det som att såväl jag som Misti saknar lite motivation i hoppningen just nu, så jag försöker att endast träna lätt och roligt samt varva ridning på banan med uteritter så mycket som det bara går. Mitt mål är att försöka komma ut tre dagar i veckan och rida max tre dagar i paddock, och så får hon ju såklart vila någon dag också. Tror det är viktigt att variera hästarna, både för musklerna och psykets skull!

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i min säng, men först väntar plugg plugg och ännu mera plugg. Studenten är dock nära, endast 45 dagar kvar nu!

/ Therese


Bild från i höstas

Snygga tjejer?



På tal om Katjatiden, Hur sjutton såg jag ut egentligen?! Hahaha. Detta är från bohuscupen 2010 2009 (rättad av en kär vän).
Inte ens ett par ridstrumpor har jag lyckats få på mig, och ännu mindre en ordentlig hjälm. Jag vet inte ens vems hjälm det är jag har på mig, jag har iallafall aldrig ägt en sån? Hm...

Tur att man växer upp och blir förståndigare och får lite bättre stil. Haha. Jag kan skratta i all evighet åt denna bilden tror jag.

/ Therese

TRÄNINGEN!!!!

Men herregud, har ju helt glömt o tala om att jag var o träna i tisdags!! Ni minns att jag tränat för Björne Carlsson på GFRK under en period eller hur? Jaa, han skulle hur som helst inte ha fler träningar där utan hade grupper i Onsala man kunde på plats i om man ville.. Hmm, klart vi kört dit om de är de valet man har, MEN som tur är hade han träningar på Z-täcket i Kungälv också, okej hoppas vi får en plats där tänkte vi! Björne fixade så vi fick de, tur som satan faktiskt! Så var på Z-täcket i tisdags då alltså! Första gången jag var där, de ligger granne med Troya Horse Arena för er som vet vart de är? Anyways..

Red i en grupp kl 19.00, och tycker alltid de är lika pirrigt och åka iväg på träning på ett nytt ställe eftersom man ska träna med nytt folk! Man känner alltid en viss prestationsångest typ.. De gjorde jag lite när vi kom dit i tisdags, sedan var Ninja så jäääääkla pigg så jag tänkte bara haha hell yeah de här blir sjukt spännande, men även om hon var pigg så skötte hon sig jättefint, duktig häst! Min presentationsångest släppte snabbt och jag o Ninja gjorde faktiskt riktigt stora framsteg! Var verkligen hur kul som helst, och Björne spände bågen på oss ytterligare ett steg med svårihetsgrad och höjd, framförallt svårighetsgrad, de var ju snäppet vassare ekipage med och tränade här kan man säga! Skitkul, älskar nya utmaningar, när de blir bra! Haha.. Och de blev de faktiskt igår, blev riktigt jäkla bra dessutom, även om jag var nervös o darrig som ett asplöv hehe!

Ninja är så jäkla bra, och då ska vi inte tala om Björne, finns utan tvekan ingen bättre tränare alltså! Jäklar vad grymm han är!!!! Om 2 veckor ska jag tillbaka igen, då kl 16! :) Wihooo! Jag är så glad o känner mig så galet lyckligt lottad som får han en sådan fin häst och världens bästa tränare! :)

Puss på er! //Caroline

                                 

K <3

Två saker jag saknar otroligt mycket på samma bild: Katja och Sommaren.

/ Therese

lunchdate

Med två favoriter
/Therese

Statistik

Statistiken har faktiskt varit riktigt bra relativt de senaste, har börjat droppa in massa läsare igen, allt de där går i vågor alltid, och nu på senaste dagarna har de börjat trappa upp, vilket jag tycker är skitkul givetvis! Ny design, och våren på inrullning med stormsteg gör att man känner hur humöret är påväg o bli strålande härligt! Så ett upphopp i statistiken känns ju hur grymmt som helst!

Tänkte passa på och nämna också att vi har hoppmeeting på Alleby den 9-10 Juni från 90-110 på lördagen och 110-130 på söndagen, på fredagen den 8 Juni har vi Pay n' Jump, en tävling för ALLA o komma o hoppa på vilken höjd dom vill i lättklass, alltså upp till 110 på Ponny o 120 på häst! Från 30 cm för alla kategorier!
Ni som vill komma o tävla eller fotografera är super varmt välkomna!

Ni som eventuellt kommer och fotograferar kan väl mejla mig på [email protected] för lite mer info, och eventuellt samarbete på tävlingsdagen o platsen! Är ju kul om man kan ordna ihop något!

Puss på er! //Caroline

                                                         

Go for gold

Hööks har precis släppt en ny kollektion som är inspirerad av OS som relativt snart går av stapeln. Jag tyckte faktiskt att denna kollektion var trevlig, dock lite tråkig och vardaglig för oss som tycker om att sticka ut...?

Som vanligt har hööks otroligt bra priser på sina varor, kvalitéen på produkterna kan jag dock inte uttala mig om. Jag har såväl bra som dåliga upplevelser av hööks produkter minst sagt, haha. 

Något som föll er i smaken? Jag funderar på att investera i svettäcket, just för att det var så bra i pris.

/ Therese


299 :-

149 :-

149 :-

49 :-

169 kr




God morgon!

Torsdag idag, och de vet ni vid de här laget att jag älskar torsdagar, vet inte varför men de gör jag! Står hoppning med P o dressyr med bett idag med Ninja på schemat, blir änna gött! Bägge tömkördes igår, något Ninja var skitduktig på när hon fattade grejjen, men Patriks gick spänd som en fiolsträng heeeeela tiden, gick inte o få honom o släppa, han tyckte de var jätteläskigt med 2 linor över ryggen, min lille fjant! Han ska tömköras oftare så att han vänjer sig, på fredag igen tänkte jag! Blev inte så länge idag i o med att jag hade rätt dåligt med tid, men tillräckligt för att de skulle klassas som motion, dock hade jag behövt mer tid om han skulle slappnat av, kanske blir på fredag då! :)

Haha flummig text! Hoppning o dressyr idag iallafall, och så ska jag nog kolla på gymkhanan ikväll, får väl se hur pigg jag är på de ikväll haha, men brukar tycka de är bättre än o sitta ensam hemma o tycka synd om mig själv! ;)

Nåja, ha en fin dag så får ni läsa vidare om en stund! Fler inlägg väntas! :)
Puss o Kram på er! //Caroline

                                    

Rise and shine

Godmorgon allihopa!
Jag lyckades försova mig litegranna idag så jag bloggar, äter frukost och åker buss samtidigt just nu. Multitasking oh yeah, tur att man är kvinna!

Idag har jag ett antal lektioner i skolan, och efter det väntar en tur på Misti och tonvis med plugg. Känns att studenten börjar närma sig, jag får bara mer och mer att göra. Usch!

Nu närmar sig bussen Nordstan så jag får väl ta och sluta inlägget såhär, och ta tag i resten av min dag. Vi hörs senare i eftermiddag!

/ T

Checkar ut,

Efter att ha tittat på designen ett par gånger inser jag faktisk att jag är ganska nöjd. Stilrent men ändå lite udda. Precis som jag och Carro? Haha. ;)

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i min säng, är verkligen helt slut och behöver ett par timmar sömn. Red ut en sväng på Misti tillsammans med en av tjejerna i stallet och Mips tyckte verkligen att det var hur mysigt som helst. Dock kom det lite regn på oss, vilket kändes när vi bestämde oss för att galoppera en bit. Vindrutetorkare på häst hade varit käckt! Kanske en affärsidé...?

Vi hörs imorgon alla fina bloggläsare!

/ Therese


Jag och mitt härliga Bohuscupenlag på Ponny i Söndags


Words.


Colourful spring,

Jag hade inte tackat nej till att matcha en utav de här snygga pikéerna från Pikeur med en härlig solbränna i sommar. Tycker det är otroligt snyggt med färgglada detaljer! Något som faller er i smaken?

/ Therese


Layla piké, 649 kr

Smygfoto

En gullig liten stalltjej "smygfotade" Misti litegranna när jag longerade innan uppsittning igår. Visst är hon vackrast i världen min Mips?

Gårdagens häst-outfit bestod av:

Schabrak från HV Polo
Atkon Pad
Träns från Dyón
Pannband från Skara Hästsport
CWD Sadel
Sprenger Bow Balance stigbyglar
Sadelgjord från Eric Le Tixerant

/ Therese


Problem med kommentarer?

Hej allihopa!
Jag fick precis ett meddelande på Facebook av en bloggläsare där hon sa att det var problem att kommentera bloggen. Upplever ni också problem med detta? Kan inte ni prova att kommentera detta inlägg, och om det inte går - skriva till mig på [email protected] och berätta vad det är för problem som inträffar?

Väldigt tacksam
/ Therese

Det visar sig att det är Carro som har råkat klanta sig och klicka ur rutan på att hennes inlägg ska vara kommenterbara. Alla inlägg hon lägger upp i framtiden kommer kunna gå att kommentera som vanligt. Så vill ni skriva "hästannonser" kan ni skriva dom under detta inlägg :) 

Tack för all hjälp fina läsare!

/ Therese & Caroline

Vill ha. Nu.



Just nu är det 25 % rabatt på valfri produkt ur Schockemöhle kollektionen hos MyOne, kanske borde jag äntligen investera i schabraket jag suktat efter så länge?

Så GALET snyggt! Färgen heter Caffe Latte och det finns även matchande lindor och luva att köpa till.
/ Therese

Ny design,

Blev så trött på den andra att jag trodde jag skulle spy, så jag satte ihop en ny header lite snabbt. Denna får sitta här ett tag tills jag fått lite bättre bilder och jobba med, men nu slipper ni den gamla vintriga iallafall - och jag slipper den också!

/ Therese

Hakar på trenden

"Therese är ett trevligt sto född 94, men med mycket kvar och ge. Gör alltid sitt bästa för att göra ryttaren till lags. Kan ibland bli lite slö och oengagerad och behöver då sägas till på skarpen, men är oftast väldigt ambitiös och kämpar in i det sista. Har tidigare haft en ryggskada som inte stör henne längre mer än vid hårda träningspass pågående i flera dagar. Tycker det mesta är roligt men har otroligt dåligt tålamod och behöver därför otroligt varierad träning. Väldigt matglad och inte svår att hålla i hullet, snäll att lasta, klippa och sko.

Har just nu en infektion i halsen och säljs därför till nedsatt pris."


Therese tillsammans med sina två bästa kompisar, Misti och Iwa. Funkar bra i flock.

Hästannons?

Satt o fundera förut (helt random o jag är konstig jag vet haha) på om man själv vore en häst? Hur skulle min annons då se ut? Haha....
Tänker mig något i den här stilen,

Caroline är ett sto med mycket temperament, som kan vara skitsur o ha o göra med likaväl som hon kan vara hur snäll som helst. Hon har sadeltvång pga sin ryggskada men detta hindrar henne väldigt sällan i ridningen då de är en häst som har kämparglöd ända ut i hovspetsarna. En envis häst med myyyycket vilja som hoppar i alla lägen. Tycker inte om dressyr. En häst som vill gå långt.

Haha, visst låter de roligt? Tänk er själva er egen hästannons, kan bli ganska spännande! Skriv den gärna i kommentarsfältet, hade vart himla kul o läsa! :) Den som skriver den bästa hästannonsen om sig själv vinner en länkning och ett gästinlägg hos TACC!!

Puss på er! //Carro


Kan inte säga annat

Kan inget annat säga än Förlåt för min dåliga update.. Jag har vart lite off, kännt mig mycket ledsen idag o så.. Men imorn har ni massa roliga inlägg att vänta!! :) hoppas de är plåster på såren! Puss

//Carro


Uteritt på schemat!

Ska alldeles strax rida ut o mysa på min lilla snäcka, finns det något mysigare än o rida ut på sin lilla ögonsten o bara njuta av tillvaron?

Tror faktiskt inte de! Är så otroligt trött idag efter helgen också så har ingen energi till att dressyra eller änns göra något seriöst, alltså blir de alldeles perfekt o rida ut, strålande sol och varmt är de ute också, love life <3

//Carro


23/4

Måndag igen och snart är vi inne i MAJ?! Vart tar tiden vägen känns som Horse show var förra veckan typ, haha! Nåja, hoppas ni har haft en bra helg, de har jag iallafall! Ser fram emot denna helgen som kommer dock, LEDIG! Inga tävlingar! Jag älskar o tävla absolut, men har inte haft en ledig helg sen vecka 9, vilket är ett tag sen då de är vecka 17 idag hihi!

Ska träna på lördag men de är inte försen kl 17, så sovmorgon blir de iallafall! :)

Och idag ska jag spendera tid med mina hästar, massor med tid eftersom jag vart borta hela helgen o saknat dom så mycket så blir de kvalitétstid på högsta nivå! Ha en fin dag så hörs vi senare, puss o kram på er!

//Carro


Eko eko eko?

Här var de tomt på inlägg jaha! Ni har ju min anledning iallfall, och har faktiskt försökt så gott de går o uppdatera er, men är svårt o skriva så många tidinställda på en gång när man väl sitter där innan man ska åka, fantasin brister liksom lite!

Nu är jag hemma och i sängs iallafall och de känns gött o inte behöva sova i den där husvagnen mer även om den var stor o fin så är man alltid mest nöjd med sin egen säng såklart, hihi!! Och de bästa är att har ordentligt med el o värme och kunna röra sig lite mer fritt haha, husvagnar är ju väldigt trånga och då bodde vi ändå i en riktigt stor en den här gången, ändå är de trångt asså..

Chack o Buzan har skött sig superfint, jag var lite arg på Chack imorse när han skulle testa mina gränser i första heatet, ibland är han som ett litet barn o handskas med haha, han ska verkligen testa alla möjliga saker bara för o se om man blir arg, lovar att han tycker de är askul också, haha! Men för övrigt så har han gått som en hel miljon, och Buzan har också gått helgrymmt, tack Eva-Lena för att vi får rida din underbara ponnysar!

Jag tänkte faktiskt bränna filmen till er här ikväll o slänga upp, MEN min smarta kompis Olivia har tagit med sig min filmkamera hem, bra jobbat Olli! Haha.. Smart tjej! Så ni får i varje fall vänta tills imorgon, sov så gott nu, de ska jag försöka göra! Avslutar den här kvällen med ett avsnitt av Ponnyakuten, surprise right? Haha.. Näst sista ikväll, snart slut! :(

Puss o Kram på er! //Caroline

                 

Påväg hem

Påväg hem, börjar väl närma oss Halmstad! Blev en 2a plats för mig och Olivia den här helgen, vilket nog var överförväntan, vi hade A-final som mål men ingen press att komma på någon hög placering i A-finalen. Men efter att vi red lugnt o säkert i början och på slutet av finalen kört på som fasen så knep vi precis en andra plats! Helt klart nöjd de kan jag säga! :)

Vi vann bägge grundheaten igår och kom 2a i morse efter att jag ridit som en kratta då, inget annat o skylla på! Men kom ju till A-final iallafall så de löste ju sig! :)

Filmer o kanske några bilder kommer nog imorgon, beror lite på hur trött jag är när vi kommer hem, vi har ju en stund kvar i bil liksom, och när man sen är hemma vill man ju typ bara gå o lägga sig, har vart en chill helg för hjärnan, men kroppen har fått kämpa haha! Så som sagt.. Film ikväll om energin finns! :)

Puss o Kram på er! //Caroline
P.s. Bilden är på ett islandsföl som bara var några månader som stod på gården där vi tävla! D.s.


Godnatt!

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i min säng, imorgon blir en lång dag då jag ska assistera lagledare åt våra fina bohuscupenryttare på ponny. Klockan står på 07.00, men konstigt nog är jag ganska taggad ändå. Det ska bli himla roligt att få hjälpa till!

Ska försöka uppdatera er så gott det bara går imorgon med resultat osv.

Sov sött allihopa!

/ Therese

Fler bilder

Fotograf: Favoriten Evelina Friman

Pay'n'Jump

Bild: Ladyamanda.blogg.se

Misti fick gå 2 st 1 m runder på klubbens Pay'n'Jump idag, mest för att hon skulle få lattja och tycka livet var roligt. Och det tyckte hon minst sagt att det var! Haha. Efter att ha ett lite dåligt gruntempo mot första hindret i första rundan blev det full karriär och hon tyckte verkligen att det var skitkul, och det gjorde jag också.

Älskade fina misti!

/ Therese

stark.

Känner mig i min situation ganska stark faktiskt, känns som jag hanterat alltihop ganska bra. Såklart har man varit ledsen o tänkt mycket på de men känner ändå att jag på ett bra sett lyckas gå vidare och tänka positivt!

För visst måste man de för o inte gräva ner sig i sina missöden liksom, måste försöka tänka positivt o hålla sig på fötter hela vägen. Jag hatar o vara svag o sårbar, jag tycker inte om o vara en svag länk eller en svag person som folk inte kan luta sig mot, de är inte den jag är helt enkelt!

Så nu är de verkligen mycket omkring mig men tänker inte slås ner för de, kämpar emot och försöker vara lika stark som alltid, hoppas de funkar! Finns dock en gräns för hur mycket mer nedslag jag kan ta så hoppas turen börjar vända nu! :)

//Caroline

    

Livet har sina goda stunder!

Livet har sina goda stunder!

























//Caroline


DK nästa

Snart i land i DK! Puss på er! :)
//C


Söndag!

På söndag går bohuscupen ponny hopp av stapeln på Alleby Ridklubb! Jag är ju normalt sett lagledare för dom, men den här gången är jag bortrest så Therese o Sandra vikarierar för mig! Tror dom tycker de ska bli kul, och jag är övertygad om att de kommer gå superbra! Så på söndag håller vi alla tummar vi kan för att Allebys ponnylag i hoppning tar hem en seger!

Förra året vann dom omg 1, 2a omg 2 och vann finalomgången och Vann också hela Bohuscupen! Så dom vart riktigt riktigt grymma förra året, och förhoppningsvis håller vi samma standard i år!

Så Lycka till på söndag alla som ska dit o tävla o ett extra lycka till till mina hopptjejer! Kramar!
//Caroline








Lite bilder frå förra året på omg2!

//Caroline


Packning o så..

Håller på o packar o grejjar o fixar tills vi ska åka ikväll, känner mig måttligt oförberedd kan jag säga! Men vad gör de, har fått ihop lite saker iallafall! Tyvärr kommer jag inte ha tillgång till något internet över helgen så antagligen blir de ingen uppdatering från min sida, tänkte försöka hinna göra några tidsinställda så ni får något, men får se om jag hinner de nu, nått ska jag väl hinna med iallafall!

Har fixat ett nytt träns till lilla chackson som han ska få vara fin i till helgen, och tagit fram film o fotokamera! Så ni kommer få både bilder o film när jag kommer hem, helt okej ändå väl? ;)

Ska bli otroligt gött o få koppla bort tankarna lite, även om jag gärna hade haft en ledig helg hemma haha! Hoppas också de är bättre väder i Danmark än här hemma, inte för jag tror de är någon risk men man kan alltid hoppas! Sånt väder som de är hemma nu måste vara de sämsta som finns, regn/snö o kallt o grått! Mysigt? Nee..

Nåja, har lite inlägg till er ikväll iallafall! Så får ni en go helg, för allt dom kommer upp från mig från o med idag till söndag kväll är tidsinställda! Puss på er! //Caroline

                                                     

when nothing goes right - go left

Godmorgon allihopa! Sitter just nu på espressohouse och dricker lite kaffe så jag ska orka med dagen. Framför mig väntar en fysiklektion som måste vara djävulens påhitt, jag menar fysik? På en fredag? nej tack. Sedan väntar iaf en skogstur på mips och jag avslutar min fredagkväll med att hålla lite lektioner ikväll. Gott! Sedan väntar en helg fylld med plugg och mera plugg. Student nu tack. /T

ÄNTLIGEN!



Jag tror aldrig jag har känt sån lycka. 23 sidor och 6774 ord senare är mitt projektarbete KLART.
Halelujah.
Den otroliga lyckan firas med att totaldäcka i min säng.
Godnatt alla sötnosar!
/ T

Galen häst!

Idag har Ninja varit kort sagt skogstokig, fett jobbig på riktigt! Skulle hoppa lite, så regnade de så jag red med på en hopplektion istället för o rida själv.. Hehe aa.. Hästen var på sitt absolut jobbigaste humör, hets hets hets var de enda som fanns i skallen på henne idag, jäkla mongo häst! Hon är otroligt känslig i munnen också och när jag tar i henne studsar hon bara omkring och tänker inte hoppa? hmm.. Så hon lekte rövare en bra stund och stog på bakbenen lite och slängde omkring mig åt alla håll o kanter, säger bara tacka gudarna för att jag red med bett och inte hackamore!!! Haha.. Anyways, efter ett tag gick de o hoppa iallafall, men hon sprang som en jäkla raket, brukar ändå kunna ha relativt kort galopp när vi hoppa så små språng som 80-90, men nee inte idag - full sula! De var de ändå som fanns i hennes huvud, haha tokstolle! Tur att man älskar dom där djuren ibland alltså, annars hade de kunnat sluta illa för deras del haha, nerå även om hon var pigg o sprang mycket så skötte hon sig fint på slutet och hoppa de jag styrde mot ungefär så de gör inte så mycket! :) Alla har vi våra dagar!

Oj vad lång text i ett stycke de blev där, aja de gör väl inget! Patriks fick iallafall stå idag för jag kände inte att jag hade ork o rida honom och rida på P utan energi kan bara sluta i katastrof! I övrigt har jag varit på riktigt gott humör idag med tanke på omständigheterna och ändå kännt att de finns hopp för lite lycka ute i världen!

Imorn sticker vi ju! Wiho, haha! Puss o Kram på er!
//Caroline

                                           
                                            Ninja idag! Haha..

Skultagården 110 cm 2011

Film på mig o P från en tävling i sommras! :)



//Caroline


Godmorgon solstrålar!

En ny dag fylld av nya möjligheter. Dock känner jag mig lite slapp som inte har gått upp förän nu, men min första (och enda) lektion för dagen börjar först vid 12.00, så jag kan gott spendera lite extra tid i min säng!

Idag har jag inget speciellt på schemat, Misti ska få rida ut en sväng tänkte jag, men även jag har kossproblemet som Carro beskrev i föregående inlägg. Misti är verkligen livrädd för dom små jäkla kossorna och eftersom jag inte kan hoppa av och leda förbi brukar det sluta i en vacker skentur några hundra meter innan jag får stopp. Spännande minst sagt!

Men men, nu ska jag kila ner och äta lite frukost, vi hörs i eftermiddag alla fina läsare

/ Therese

Favorit i repris

Imorgon smäller de!

God morgon readers! Grått Göteborg idag, men de ska tydligen bli bättre under dagen! Hoppas på de! Idag ska jag försöka mig på o packa lite även om jag är sämst på o göra de i god tid, brukar alltid packa samma morgon som man ska åka haha! Bra va? Hur som helst så tänkte jag försöka hinna packa lite idag så jag hinner rida Ninja imorgon innan vi ska åka, vi sticker vid 4 tiden! Då bär de alltså av mot Danmark! Någon typ av dansk par-tävling! Ska bli helt underbart o ha en helg med min bästaste bästa vän och få koppla bort tankarna från allt jobbigt som varit de sista! Verkligen toppen! De ända jag kommer sakna är mina fina små kusar, men Becca är snäll o tar hand om P och Sandra tar hand om Ninja prinsessan så dom är allt i goda händer! Ingen tvekan om den saken!

Annars idag står ridning på schemat, hoppning som jag berättade för er igår med Ninja o eventuellt rider jag ut på Patriks idag igen eftersom han tyckte de var så förfärligt roligt igår, beror på vädret o hur mycket de blåser! Sen önskar jag att alla jäkla kossor kunde försvinna från våra ridvägar, Ninja brukar tycka dom är lite obehagliga men går förbi, Patriks tycker antingen att dom är jättefarliga så jag får leda förbi honom eller så bryr han sig inte ett dugg.. Mongo häst haha.. Dom är iallafall asjobbiga dom jäkla kossorna och visst ska dom alltid stå vid staketet just när man kommer o ska rida förbi.. ååh rackarns kossor! Nåja, har nog lite fler saker på schemat idag som jag glömmer av o skriva om men jag skriver mer sedan, för nu har jag världens skrivfingrar, älskar verkligen o blogga till er!!

Älskar o dela med mig av mina tankar o åsikter och jag älskar att ni läser o bryr er!
Puss o Kram på er! //Caroline

                                                 
                     Sådana här jäkla kossor är de som hänger i krokarna, och
                     de är inte typ 2-3 stycken utan de är typ 50-60 kossor och
                             3 stycken gigantiska tjurar! Heeeelt galet!!

Teamwork!

Faaaasen vad grymm Therese vart här idag när jag behövt lite tid för mig själv, tack min fina vän för de! <3 Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit hyffsad red ut på bägge hästarna idag o Patriks var pigg kan man säga haha, men skötte sig superfint ändå! Fick galoppera mycket bara så han varvade ner lite, han hade mycket energi hihi, tror de berodde mycket på att de blåste ganska krafftigt när vi var ute idag också plus att han älskar ju o ridas ut o de var längesen jag red ut nu så han var nog väldigt nöjd! ;)
Ninja skötte sig också prima, älskar den där hästen så galet mycket mer för varje dag som går vi börjar verkligen kännas som ett team nu, och de känns galet bra! Är hur lycklig som helst för henne och tror verkligen att hon trivs här faktiskt, sådan sjukt stark personlighet på den damen va haha! Spricker av glädje varje gång jag ser henne, även om hon kan gå mig på nerverna ibland, hihi! Imorgon ska vi nog hoppa lite, tänkte se om jag vågar på hackamore? haha vi får se på de! Kanske någon kan filma så ni får se något roligt! ;)

Slänger till er en låt som jag fastnat otroligt mycket för, riktigt fin!

           

Puss o Kram o God Natt! //Caroline

Misti + Volvo = Sant?

Hej allihopa!

Gissa vem ni antagligen kommer kunna se på Volvos reklamer till hösten? Inte mindre än mig och Misti! Dom var nämligen på våran klubb idag och spelade in reklamfilm för deras nya system som gör att bilen stannar automatiskt om det kommer ut ett djur på vägen, och jag och Misti fick lov att assistera som "vilt djur". Kameramannen sa att det blev skitfräcka scener, så jag hoppas att det blir bra!

/ Therese


96 timmar karens

Visste ni att de enligt de nya reglerna nu är 96 timmar karens, alltså 4 dygns karenstid på många liniment och kylgel, så som exempelvis Arnika? Med andra ord får en häst som är behandlad med arnika inte tävla inom 4 dygn. Jag själv är en flitig användare av Arnikagel i förebyggande syfte då Misti lätt blir stel i sina ryggmuskler, Arnika reparerar skadade muskelceller och sätter igång blodcirkulationen.

Även Kylgel från Radital är det numera 96 timmars karens på, något som jag vet att väldigt många använder sig av...

Värt att ha i åtanke!




Ny helg för Claes bokad!

Hej allihopa!
För ett tag sedan så berättade jag om att jag hade varit hos Claes Peterzen på hans gård och tränat med Misti, och kan nu berätta att jag har bokat ytterligare en helg! Helgen den 4-6 maj kommer jag och Misti att befinna oss i Sjuntorp och träna hårt, minst sagt. Helgen efter det är det nämligen dags för debuten 120 cm. Shit vad jag är nervös!
Pappa kommer att köra upp Misti redan torsdag eftermiddag och så kommer jag att åka upp på fredag kväll när jag har jobbat färdigt, jag har ju nämligen lite lektioner på ridskolan där Misti står uppstallad som jag inte vill missa. Tycker det är så roligt att jobba med "mina" barn! Haha.

Så nu tycker jag att det ska bli den 3 maj, helst nu med det samma.

/Therese


Misti hemma i Sjuntorp samma dag som vi tog hem henne.


Det är över nu.

Hej o god morgon världens bästa läsare!
Igår var en svår dag för mig för att jag och min pojkvän gjorde slut som jag varit tillsammans med i 3 år, tänker inte gå in på massa detaljer då detta är en hästblogg, men tycker ändå ni ska få veta vad som hänt, jag har själv fattat detta beslutet men de känns ändå jobbigt. Klart man är ledsen och blir lite rädd, vad ska hända nu liksom?

Nog om de.. Igår var de en tjej här och provred Patriks, jag tyckte hon red honom jättefint, mjukt och lugnt! Såg verkligen jättefint ut, så nu håller vi tummarna att hon vill komma tillbaka och prova igen, tyckte så mycket om den här familjen! Men vi får väl se, annars får jag slänga ut en annons med film i, för de är nu han behöver bli såld, de är nu jag känner att jag klarar de, och eftersom de kommer och går i vågor huruvida jag känner att jag vill sälja honom och inte så bör man passa på när de känns okej!

Detta betyder alltså att jag förlorar båda mina Patriksar på samma gång, inte klokt! Nåja, livet går vidare och man måste försöka se framtiden just nu. Tack för att ni förstår och hoppas inte inlägget var allt för trist o grått.

Puss o Kram på er, //Caroline

                                     

Svar på tal

Kommentar på Nytt i Garderoben
Maria: Men gud vad snygg! Vad kostade den?

Jag betalade 900 kr för jackan, köpte den då begagnad (använd en gång). Normalpris på denna jacka är 1490 kr, men eftersom den inte tillverkas längre är den tyvärr otroligt svår att få tag i. Så jag hade riktig tur, har spanat in mig på den jackan länge kan jag lova!

/ Therese


Godingar!

Hej godingar, har en rätt jobbig dag så har inte kunnat blogga. Kommer berätta vad som hänt senare idag. Bara oerhört svårt att prata om de..

Lovar att skriva sen när ögonen inte blir överfyllda av tårar, puss på er!


Nytt i garderoben

Hur snygg är inte denna softshelljacka från Equiline? 
Jag är kär!

/ Therese

Tips från coachen

Hej allihopa!
Kvällen har ägnats åt att putsa mina två älsklingar: cwd sadel och Eric le Tixerant gjord. Fick verkligen panik på att de var så smutsiga i stallet så kastade in dom i baksätet på bilen och nu hänger dom finputsade nere i hallen.

Tänkte dela med er lite av mina bästa tips om produkter vid just lädervård, för det är sjukt viktigt att ta hand om sina saker så man slipper köpa nya stup i kvarten. Extra tråkigt är det ju självklart om man köper lite dyrare saker som går sönder för att man inte tar hand om det... Så jag brukar försöka vara supernogrann med mina saker!

1. Jag börjar alltid med att putsa av alla mina lädersaker med lädertvål, min favorit kommer från Schockemöhle och är på praktisk sprayflaska. Helt enkelt bara att spraya på, gnugga med en svamp och torka av överflödig tvål+smuts med en handduk. Superenkelt!

2. Efter tvålen kommer min absoluta favoritprodukt in i bilden: Bates Leather Cream. Detta är en vit "pasta" på tub som är rätt tjock i konsistensen och som verkligen är helt fantastiskt bra. Återfuktar och impregnerar lädret och ger färgen på lädret en härlig lyster, samtidigt som sadlar gjorda av kalvskinn så som min återfår sitt naturliga grepp. Jag brukar smörja in ett lager av denna creme, ganska överdrivet mycket så det blir ett vitt lager på hela sadeln och sedan låta det verka ett par timmar eller bäst av allt över natten. Torkar sedan av överflödig creme med en handduk, och vips! Sadeln ser som ny ut igen.

/ Therese

Favoritprodukten! Strax över 300 kr kostar en tub om jag inte minns fel.

Träning för Björne Carlsson 10/4

Här har ni film från senaste hoppträningen för Björne! Vet inte om jag lyckats klippa ihop de rätt men här kommer den iallafall! :) Kommentarer är varmt välkomna, kram på er! //Carro


De sägs....

De sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men de tycker jag att jag gör nu, väntar för länge! Jag längtar så jag kan spricka! Helgen vecka 18 kan jag tänka mig nu, sen är de inte lång tid kvar, ska bli så jäkla nice, helt sjukt! Man hoppas ju saker av hela sitt hjärta också givetvis så då längtar man ännu mer bara för man vill se och veta, kan inget annat än o hoppas hoppas o hoppas.. Vilket suger, man önskar de fanns något man kunde göra för att önskningar skulle slå in, men men har man inget o säga till om så får man bara hoppas på de bästa! ........

Jag vet inte om jag vågar dela med mig utav mina högsta önskningar just nu till er, men jag vet att jag kommer och våga göra de så småning om, jag behöver bara lite mer kött på benen så att säga. Men om ni har lust får ni jättegärna dela med er utav era högsta önskningar, skulle verkligen vara kul och få höra? Om ni delar med er kanske jag vågar också! ;)

Så vad säger ni? Vad är eran högsta önskan? :)

Puss o Kram //Caroline

                                            

Roffe!

Här sitter han o tränar på stjärnhästen Casall La Silla, rätt häftigt!



//Carro


Vecka 16

Måndag igen, men vecka 16 idag då ja! Blir kort vecka med jobb för mig denna veckan också för på fredag åker vi till Danmark för o tävla, Jag o Olli inklusive föräldrar med mer, good shit! Haha, naej men blir nog skitkul sålänge de är fint väder annars vill jag inte åka haha! Ska faktiskt bli otroligt skönt o komma bort hemifrån några dagar och bara få släppa tankarna ett tag, har varit alldeles för mycket de sista!

Har ju också lyckats lära mig hur jag får upp film i bloggen och redigering verkar funka så nu kommer ni få så mycket film att ni kräks på mig, låter de bra? Jaa alltså inte att ni kräks på mig utan att ni får mycket film syftar jag på nu! Har bland annat förberett en film till er här idag från träningen för Björne på Ninja i tisdags, blir nog sköjj!

Måndag morgon och tankarna bara yr runt i huvudet på mig, de går bra nu? Eh.. Jag hoppas de iallafall, nu taggar jag iaf inför Danmark till helgen, därefter dressyrtävling v.17, Lilla Edet Sveland cup v.18, Ale Jennylund v.19 !!! Blir nog grymmt! För snart har de gått 5 veckor och jag kan inte bärja mig tills dess hihi!!! För ni vet inte vad som händer dumdidumdidum!! :)

Naej, ha en fin dag bästa läsare! Puss på er! //Caroline

                                    image description

Bulycke RK

Film från lagklassen idag!
Enjoy ;)! haha

//Caroline


Sucess is the best revenge



/ Therese

Efter världens längsta powernap!

Herregud, jag tror jag precis sov världens längsta powernap på sisådär 3 timmar, haha! Var verkligen så trött att jag nästan somnade förut när jag skulle blogga till er så la mig en stund.... Haha en stund.... Har verkligen inte varit såhär trött på jag vet inte hur länge! Har fått lite bilder av Anna nu som ni ska få innan jag kollar på kvällens PA avsnitt! :)




Inte så vacker hand där... usha!

Vackraste! Bästaste!

<3

Grymmaste laget!





<3



Haha!! :)

//Caroline


Stolt över min häst!

Grymm kille jag har idag alltså, två felfria rundor idag! Clear round i första klassen, då plocka vi med oss en lite blåvit clear round rosett, nästa runda var de laghoppning och stil! Felfri där med, en 4e plats individuellt, vilket inte är illa pinkat! Patriks gick bra, men stilen kunde vi gjort bättre, fast 4a är ju rätt bra ändå! :) Hehe! Och sen så kom vi 2a på laget totalt och fick även där gå in och hämta pris! :)

Är verkligen supernöjd med dagen och hästen idag! Alla från Alleby red som prinsessor och fick bra resultat med sig hem, tror inte någon från Alleby åkte hem missnöjd idag! Sjukt bra jobbat tjejer! I vårt lag red, Jag, Josefina på Hedvig (lektionshäst), Felicia på Ajax (lektionshäst) och Rebecca på Jolie (också lektionshäst)! Så jag var ensam privatryttare, men de gör ju inget! :) Våra andra privatryttare var ju där och hoppade indivuellt och gjorde verkligen bra ifrån sig, stort grattis allihopa! :)

Bilder får ni senare de lovar jag, film ska jag försöka med håller på med ett nytt program så vi får se!
Ha de gott sålänge! :)

//Caroline


Snart

Snart hemma o uppdaterar er! Håll ut :)!!! Har kul saker o berätta, puss! //Carro


Million dollar horse

Det ligger just nu en annons på hastnet.se där ett företag försöker få sålt en dressyrhäst för 2 miljoner kronor.
Hästen ser minst sagt trevlig ut, men om den är värd två miljoner är jag lite osäker på haha... Det är verkligen helt sjuka pengar!
Vad tycker ni kära läsare?
Hästen är en 8 årig valack med stammen e. Rhodes Scholar (Rohdiamant), ue. Cordeu och är 168 cm hög.

/ Therese


HÖG KVALITE DRESSYRHÄST. Hästar säljes

Ingen ork

Jag är världens sämsta bloggare, jag vet. 
Men så länge jag har ett projektarbete på 25 a4 kvar att skriva kommer bloggen som sista prioritering. 
Jag saknar att dela med mina tankar till er, men just nu finns det inte möjlighet tyvärr.
Tur att Caroline är fantastiskt duktig på och underhålla er iallafall, ni lämnas inte utan något att läsa!

Imorgon ska jag iallafall åka till Bulycke och titta på tävlingarna där. Carro ska vara med och rida, så ska försöka ta lite kort på henne till er tänkte jag. Som kompensation för att jag bloggar så fantastiskt dåligt kanske det tillochmed blir en film eller en videoblogg, det låter väl inte helt fel?

/ Therese

Äntligen

Äntligen hemma, slappar med pizza och TV! Måste få ta de lugnt dagen innan tävling hihi! Känner mig värd de efter 3 hästar idag + städning uppe på stallet! :)

Ser fram emot imorgon på alla punkter förutom att gå upp tidigt mina ögon är alldeles för trötta för de, men vad gör man inte! ;) Ni får hålla tummarna för oss imorgon för de gick sjukt dåligt för oss sist, så behöver lite tur på vår sida imorgon hehe! Mamma ska fota och Anna ska fota och så ska jag hitta någon som filmar så ni får se också! :)

Ha en fin kväll, detta är nog allt för ikväll från min sida, puss o kram!
//Caroline


Bilder från igår

Tänkte bjussa på lite trevliga ridbilder från igår! :)










SÖT!

byte

Kaxig tjej kör lufthopp! (;

Världens vackraste!










//Carro


Morgongympa

Dags för min morgongymnastik, med andra ord gymkhanaträning med Olli på morgonen, alldeles för tidigt för den delen, ush! Därefter väntas Patriks och Ninja ridas och efter de har vi städdag på stallet, därefter privatlektion för Ebba och Polo, och därefter förbereda för tävling, sedan hem o ha myskväll med Klara! Looooong day, heldag i stallet för ovanlighetens skull.... ;)

Idag får ni därför stå ut med tidinställda, bilder bland annat från igår! Och lite annat smått och gott, ikväll kan hända jag smäller upp lite filmer från förra årets tävlingar och så, ska bara se om Therese kan förklara hur man gör, för har skaffat ett videoredigeringsprogram till kameran o datorn nu som jag hoppas ska funka, så orkar jag ikväll så redigerar jag film! Låter de bra eller ;)?

Ha en fin lördag! Puss på er!
//Caroline


Smakprov på - Bäst i världen!

Essunga RF 2011

Bilder från en tävling i Essunga förra året,
några är lite suddiga eftersom mamma blir lite nervös hehe!






















Enda bilden från 110n









//Caroline


Fireflies

Otroligt fin låt som jag inte lyssnat på på flera år,
var tvungen och dela med mig av den! :)



//Caroline


Klappat o Klart!

Så, done and done! Allting är färdigt och nu inskickat till Flyinge för antagningen! Känns sjukt pirrigt, vill verkligen komma in, dock är de väldigt få som kommer inte av alla som söker, men jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta nu! Vill inte vara i Göteborg till hösten, och tänker inte vara de heller!

Skev färdigt mitt personliga brev i morse, och de kändes faktiskt ganska bra när de var färdigt, kan inte fatta varför jag dragit ut på de så, men såklart de var svårt och komma igång, precis som med ett arbete till skolan, svårt o komma igång men när man börjat sedan så rinner de på liksom! Naej, känns sjukt gött!

HÅLL ERAN TUMME FÖR MIG NU!!!! :)

//Caroline

                      


Fredag idag!

Fredag idag kära läsare och på schemat idag mer än o rida står också frisören! Ska åka o klippa mig om ca 2 timmar, ska bli skönt! Är så avkopplande och sitta i en frisörstol och bara bli ompysslad typ! På kvällens schema stod utgång, men jag har blivit förskyld och är trött som en sengångare så de blir nog inget med de om jag ska orka leva efter den här helgen, haha! Är verkligen helt slut, vet inte varför änns, har sovit lite lite kanske, men de är ju inte direkt så att jag överanstränger mig på dagtid!

Ska ta Ninja på en tur idag också, får se om de är uppehåll isåfall vill jag nog rida ut! Hoppas Erika vill rida ut med mig, vi hade gött kul igår tills Prillans sko flög av haha, och vi som bara skulle skritta? De gick ju bra....! Haha.. Vi travade först och så råkade de bli galopp, efter en stund kom både jag och Erika på att båda två red på hackamore och ingen av oss visste om vi skulle på stopp på de, bra jobbat ändå haha! Som tur var så var Prillan snäll och Erika lyckades stanna henne, för Ninja tänkte minsann inte stanna! ;)

Ikväll utlovas bilder från Essunga också!

Naej, nu blir de lunch! Puss på er, //Caroline

                                                                                 Funderar på om jag skulle hitta på något nytt med håret idag, vad tycker ni?

Egna ord....

We are all saying we're suppose to be ourselves,
Even so we are hiding our probems and mistakes,
as if we are being ashamed of it.

In my oppinion, people dont know the real you until you share
the real you.


//Caroline


Bacardi

Dags att berätta lite om Bacardi,
Bacardi är en häst vi köpte från en hästhandlare för snart 2 årsen, när vi tog hem honom såg han ut som ett skelett och hade inte en muskel i kroppen. Han var otroligt osäker på människan och kunde i princip inget annat än o skritta, trava ta sig fram i galopp och ta sig över hinder.. Inge grund kunskaper som tex galoppfattning eller liknande.. Stor kille med stort hjärta!



Jag jobbade honom mycket från marken med tömkörning och en hel del ridning, vilket till slut började ge resultat och de visade sig vara en riktigt fin häst med god kapacitet när han fick lite muskler, tyvärr var han ju som en unghäst i psyket och blev trotsig och började resa sig och lufthoppa och bråka rätt mycket, ett tag skrämde han mig så pass att jag bara tömkörde och hade en tjej som hjälpte mig o rida ett par dagar i veckan, men efter ett tag började även jag rida honom igen.

Tyvärr insåg jag efter ett tag att jag inte hade tid och lägga så mycket jobb som han krävde, därför är han nu såld upp till Norrland där dom lägger mycket krut på honom som hopphäst, han har de superbra!
Men jag kommer aldrig och glömma honom, min fina prins!



Han ligger mig väldigt varmt om hjärtat just för att vi "räddade" honom från ett liv som slakthäst, och för att jag la väldigt mycket tid på honom, på de var de faktiskt jag som döpte honom! :)
Tror fortfarande att de är en väldigt fin kille med mycket hopp och kapacitet, och hoppas få se honom på tävlingsbanorna fram över..

Jag saknar honom något helt otroligt men erkänner de sällan,
de är helt enkelt för svårt.
<3



//Caroline


God Morgon!

Ny dag igen, och herregud vad trött jag är! Känner mig som en riktig zombie, men tog en dusch alldeles nyss och blev lite piggare men är fortfarande långt ifrån vaken haha.. Önska jag också kunde på ha påsklov, hade verkligen underlättat en hel del när man var trött och få vara ledig en vecka! Äsch, får ta de där med att sova till sommaren! Då har man ju lite mera ledighet! :)

Tänkt o rida bägge hästarna idag, ska bli kul o känna hur Patriks känns se igår! Sedan ska jag iallafal direkt hem och skriva ett personligt brev, och jag har verkligen ingen aning om hur jag ska lägga upp de.. Sjukt svårt! Ska alltså skriva de personliga brevet till ansökan i flyinge som måste skickas in typ imorgon senast! Helt galet vad fort tiden går alldeles nyss hade jag 2 månader på mig och skriva de jäkla brevet nu har jag 2 dagar....

Herregud, tror inte riktigt jag har fattat de ännu, men om jag kommer in kommer jag flytta till Skåne? Har alltid varit något jag drömt om när jag var yngre men aldrig tänkt tanken att de kommer hända på riktigt liksom, känns helt galet! Ser fram emot de jättemycket, missförstå mig inte! Men känns ändå läskigt på något sätt! :P

Naej, nu var min goda morgon slut, måste upp o jobba! Puss o Kram på er!
//Caroline

                                   

Dressyr

Red som sagt dressyr för Tora idag, började helt ok men gick efter ett litet tag över till riktig skit.. Jag kände mig som en nybörjare och ingenting funkade, ville typ ge upp.. Hästen var jobbig när han blev ensam och skulle försöka kaxa emot o hålla på, tur som fan säger jag bara att Tora är en sådan sjukt bra tränare!

För efter vi hade kämpat och hon förklarade så jag verkligen förstod hur och varför så blev de sjukt bra, på slutet gick han som en dröm men mina ben höll på o trilla av haha, kämpade som en gris.. Gjorde en del skänkelvikningar och jobbade med att han skulle hålla takten och spåra igenom alla spår och övningar, han slänger ju gärna iväg rumpan och kränger emot mig! ;)

Blev i varje fall ett bra resultat och jag hoppas att han är lika härlig och rida på imorgon! Ser verkligen fram emot hans första riktiga dressyrtävling nu, ska ska bli riktigt roligt, behöver dock börja träna på program snart, för sådant är jag inte så bra på! Är ju verkligen hoppryttare ut i fingerspetsarna när de kommer till de, haha!

Anyways, cred till min fina kille! :)
Puss o Kram //Caroline

                                   

Chill kväll!

Sitter hemma hos min fina vän Josefin och ska chilla fram Desperate Houswifes och snacka bajs typ, brist på kvalitetstid mellan oss nu för tiden så känns gött! Kommer därför vara lite halvkass uppdatering under kvällen!

Började med att försova mig imorse (IGEN?!), sedan lite jobb och sedan dressyrträning för Tora igen, ni får mer om de senare, nu - Desperate Houswifes och fin vän <3

Puss på er, så hörs vi sen! //Caroline

                                    
                                        Söta? Haha..

Vila i frid

Vila i frid Camilla Moos Enemark! :(

Igår dog en av Danmarks absolut bästa hoppryttare genom tiderna, endast 31 år gammal dog hon efter en hård kamp mot en hjärntumör. Idag ägnas många tankar åt Camilla och hennes nära o kära.





//Caroline


Woho!

Hej allihopa!
Förlåt för helt värdelös uppdatering idag, men har tyvärr inte haft bloggen i tankarna. 
I princip hela dagen har spenderats i stallet vid Mistis sida, eftersom det har varit så fantastiskt tråkigt väder idag har hästarna inte fått gå ut (tack gode gud för det) och eftersom Misti verkligen hatar att stå inne får jag vara där och underhålla henne. Vi ha hunnit med både ett hopp pass, promenad och hon har även fått beta en stund. Härlig dag!

Hoppningen gick bra, jag önskar dock att hon skulle suga lite mer på bettet än vad hon gör för tillfället. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, men ska be Claes (min gud inom hästvärlden) att hjälpa mig med det nästa gång jag åker upp till honom, vilket ser ut att bli sista helgen i april.

Resten av denna vecka ska Misti få slappa och endast ha roligt ute i skogen, känns som om hon behöver det. Imorgon får hon nog vila eftersom jag ska till Ullared och shoppa med min lillasyster, haha. Man får se till att utnyttja det faktum att man har fått körkort!

Vi hörs imorgon alla fina, jag lovar att dela med mig av alla fina fynd från Ullared ;)

/ Therese



Snälla

Skulle kunna tänka mig sommar nu, tack?







10 favoritsaker med sommaren!
*Sol
*Sola
*Bada
*Glass
*Värmen
*Brunhet
*Tävlingarna
*Alla roadtrips
*Ingen mockning
*Att de är sommar !!!!

//Caroline


Prinsessa! <3

Idag gick Ninja som en liten prinsessa, ingen tvekan inga dumheter, bara jäkligt taggad! ;)
Har verkligen inget emot att hon är taggad så de kändes verkligen skitbra, fick bra med beröm från Björne, jisses de här måste varit bästa träningen ever! Jag är så himla glad! Inte mest för att träningen gick så bra utan mest för saker som Björne sa efteråt, han tror på min lilla häst vilket självklart värmer hur mycket som helst!

Åååh, så mycket av den där osäkerheten som släppt på senaste, och de är bara Björnes förtjänst, är verkligen otroligt tacksam och glad att få rida för en sådan bra tränare! Han är ju inte vilken ridlärare som helst liksom, haha!

Mamma filmade idag iallafall och så fort jag fått hem de nya redigeringsprogrammet (i slutet av veckan) så ska jag fixa till och slänga upp filmerna här! :)

Ses sen, puss o kram! //Caroline

                                

"Start with the end in mind"

"Start with the end in mind"
Se budskapet läsare....!
//Carro


WOW!

Helt ärligt, har nog aldrig sett något vackrare, och 3 år? Helt otroligt!

Showjumper Valack 3år 168cm // Clinton x Concorde// **FILM'*. Hästar säljes



Helt otroligt vacker..
//Caroline


Och vinnaren är...

SARA HJELM!

Med det korrekta svaret:
10 st produkter och det spädes 1-32 ml.

Grattis önskar vi på tacc!

Då du inte lämnade någon mailadress ber jag dig att snarast kontakta mig på [email protected] för att hämta ut ditt pris.

/ Therese & Caroline

 

 


Varför bor man i Sverige egentligen?

/ Therese

Snabbis!

Är hemma en snabbis för att sedan åka upp till stallet igen och rida igen, men inte på mina hästar då dom är färdiga för idag! Utan för att en tjej i stallet är väldigt hopprädd, så idag ska jag åka omkring på en en sväng för o hoppa lite grann, och detta är den sista hästen på jorden ni skulle kunna föreställa mig på trust me, haha! De är någon korsning som liknar fjording, fast lite grövre och otroligt framtung! Haha, förlåt Nathalie, men Ada är inte min typ ;)!

Tycker de är lite skoj o leka runt med henne på låga hinder, precis som hon tycker de är kul och leka med mig tror jag, haha! För de räcker att hon drar ner huvudet lite så sitter jag löst, (otroligt framtung var de).... Ska skutta omkring på den sedan iallafall, ska se om jag kan lösa någon bild, haha!

Förresten så har jag hittat bilder på datorn från Essunga när vi var där o tävla i sommras, bilder jag inte änns sett förut, så hur dom hamnat här vet jag inte, men de är på mig o Therese, och en del på Klara, vill ni så kan jag försöka orka redigera dom ikväll o slänga upp? Bara om de är intressant såklart! ;)

Nu sticker jag igen, puss på er! //Caroline

                                  
                                  Saknar Wales också för den delen......... <3

Alltid något!

En av hästarna gick åtminstone bra idag, hehe! Ninja gick som en liten lärka medans Patriks hade vaknat på sin kaxiga sida, han släppte lite på slutet men kände mig ändå otroligt missnöjd efter passet! Tvärtom med Ninja, hon var lite tjaffsig men la sig fint efter en liten stund o galoppen var helt amazing! Duktig tjej! :)

Så de var ju alltid något, och man ska vara glad för de man får! :)
//Carro


Regn, regn, regn.

Godmorgon allihopa! Eller borde man kanske säga god middag? Haha. Jag vaknade precis så för mig är det godmorgon iallafall. Fast om den är god eller inte går att diskutera, det spöregnar ute och är ungefär 3 grader varmt. Varför bor man i Sverige egentligen?

Ska alldeles strax slänga på mig lite kläder och åka ut till stallet för att rädda Misti från detta jäkla väder. Hon hatar verkligen regn så om jag känner henne rätt står hon vid grinden och skakar i väntan på att komma in trots dubbla täcken. Ska antagligen till ullared på Onsdag och då ska jag helt klart investera i ett täcke med hals för dessa regniga dagar, finns ingenting förutom det som håller hästen torr i det här vädret!

Ikväll avslöjas vinnaren av produkterna från Espree, så håll ögonen öppna!

/ Therese
Detta hade ju varit drömmen, men lite väl mycket pengar... Haha.



Drömgården!

Drömstallet of all times,
hela gården är to die for ....!!!!
Får väl se vad framtiden har att bjuda på!





























Bilder lånade utav hippson.se

//Caroline


In love with moments of life

Älskar stunder av livet när man känner lycka, nervositet, spänning och livfullhet! Ibland undrar jag hur man orkar, hur man orkar lägga vikt vid saker som gör en ledsen när de finns såååå mycket saker som gör en glad! Jag satt själv o sura för en stund sen o kom på mig själv med att vad håller du på med, du har hur mycket bra saker i livet som helst? Varför änns bry sig om killdrama/kärleksdrama? Jag har så mycket gott runt omkring mig och relativt lite ont, vad kommer de sig att de onda är de som tränger sig in i tankarna mest och som tar störst plats i hjärna och bland känslor?

Måste verkligen försöka o släppa taget om skiten och fokusera på rätt saker här i livet, vilket jag verkligen blir bättre o bättre på, men ibland går de helt enkelt inte bara.. Fotfästet släpper lite och man låter sig själv falla in i dåliga vanor och trista tankar, not worth it!

Jag har haft en bra dag, ingen underbar eller grymm dag men en bra dag, och de är tillräckligt! Man ska inte vara för kräsen! Har ridit min fina underbara häst som var mindre underbar idag, men grymm ändå! ;) Olivia kom hem idag så snart får jag träffa henne igen, jag har haft sovmorgon för första gången på jag vet inte hur länge, tur de när jag var hemma 4 i natt! Naej fy tusan, de har allt vart en bra dag! Sol också, love it! Hoppas på en ännu bättre dag imorgon, så jag är på gott humör tills på tisdag, träning för Björne igen, woho! :)

Puss o Kram på er! //Caroline

                                    

M is for Music


Bjuder på en riktigt bra låt en härlig kväll som denna. Enjoy!

/ Therese

Unghästar

Kommer ni ihåg att jag skulle hitta lite unghästar jag gillar och slänga upp i bloggen? Jaa, givetvis glömde jag ju de och nu kom jag på de så gör de nu istället! Hehe, bra va? :)

        Lovande unghäst. Hästar säljes
Vanessa ligger på hastnet och är född 06, ser jättetrevlig ut, är hannoveranare också vilket inte är helt fel!
Film,

           

          Valack -07 med stor potential. Hästar säljes
Irländsk sporthäst, valack -07 e: Maximum Joe - Ramiro Z, ca 170 cm.

             

                                            6år tävlad 1.25 felfritt. Hästar säljes
Columbus, 6 år 1.70 val. e.Camaro M - Pentagon. Tävlad 1.25 felfritt. Hoppdiplom som 3 och 4åring. Final som 4 och 5åring breeders!
                                

//Caroline

Woaaoohoooowaaawii!

Gjorde precis något jag försökt hitta sätt o göra räääätt länge, nu hoppas vi på snabbt svar på mejlen och att detta leder till något gott, fy satan vad pirrigt, hoppas hoppas hoppas!!!!

//Carro

                               

Kritik?

Hej allihopa!
Kom precis upp efter en god lunch (vid den här tiden - katastrof jag vet). Blev iallafall en pastasallad med räkor, helt sjukt gott faktiskt!

Misti gick s-å j-ä-v-l-a b-r-a idag. Jag ville aldrig sitta av. Älskade, älskade, älskade!
Skulle egentligen ha ridit ut en sväng med Caroline och Sandra, men efter att ha kommit ungefär 50 meter och hunnit med tre nära döden upplevelser på två supernerviga Misti och Ninja gav vi upp den idéen och red hem istället. Blev istället lite dressyr i paddocken och Misti gick helt fantastiskt bra. Åh!

Jag har funderat på en sak idag, och det är om det är okej eller inte att kritisera andra människors ridning. Nu menar jag självklart inte när en tränare kommer med synpunkter på hur sin elev rider, utan snarare den kritik som ges mellan ryttare eller från åskådare till ryttare.
Visst är det självklart att vi måste tåla att ta emot kritik, det är en del av livet. Alla människor har åsikter om hur saker ska skötas - och jag tycker att det är en självklarhet att alla ska få säga vad dom tycker! Men sen tycker jag också att det är otroligt viktigt att välja sina tillfällen då man ger kritik, och också att man faktiskt klarar av att lämna vissa saker osagda. Vi behöver alla en push i rätt riktning emellanåt, och jag tycker personligen att det är otroligt roligt att få höra vad andra människor har att säga om min ridning, så länge kritiken kommer ut på ett bra sätt. Självklart är det aldrig roligt att höra "Du suger och din häst är förbannat dålig", men ibland kan det vara precis det man behöver för att komma tillbaka i rätt riktning igen. Däremot är jag nogrann med att välja ut vilka tips och råd som jag verkligen tycker stämmer, och vilka som jag istället låter gå in genom det ena örat och ut genom det andra. Det är ju trots allt JAG som rider min häst, och förhoppningvis också JAG som vet hur den fungerar, därför är det också bara JAG som känner om kritiken är relevant eller inte.

Jag tycker att det är otroligt viktigt att både kunna ge och ta kritik. Utan det blir vi aldrig någonsin bättre. Vissa människor är rent ut sagt grymma på att ta kritik, andra (typ jag) är lite sämre på det. Dock är det är något som alla tillslut måste lära sig för att kunna prestera på hög nivå. Det finns ett enkelt och något uttjatat citat som lyder "Ensam är inte stark", och det stämmer faktiskt ganska bra på det här. Jämför din egen kunskap med resten av världens, den är ganska minimal eller hur? Våga öppna dina sinnen och ta emot kritik, välj ut det du känner att det här vill jag jobba med, och se till att det snart inte finns någon kritik kvar att ge istället för att brusa upp och känna din värdelös. Vi är alla unika och kort sagt jävligt bra på vissa saker, använd dessa bra saker för att stärka varandras svagheter!

/ Therese

Titta tillexempel på dessa 4 ryttare. Här har vi 1000 olika styrkor och säkert 1000 olika svagheter. 
Men tillsammans väger det starka upp det svaga, precis så som ett lag ska fungera.

Hoppsan sa!

Hade sjukt trevligt igår, får se vad som händer ikväll! Var ute med ett par kompisar igår, och eventuellt med Therese ikväll, vi får se vad energin i kroppen har o säga om de, nu ska jag strax upp o rida, börjar med Ninja och tar P om jag hinner, vi stänger ju 4 idag, så chanserna är inte överhängande, blev lite för lång sovmorgon idag!

Ikväll utser vi vinnaren utav vår tävling,
http://tacc.blogg.se/2012/march/tavlingsdags.html#comment 
ni har som sagt till 00.00 på er, så de är dags att skriva in er i tävlingen nu!

Blir nog lite markarbete idag, solen är fram så sliter med mig kameran upp så får jag se om jag har något o bjuda på i eftermiddag, hoppas ni alla har haft en bra påsk förresten! Jag har väl inte vart supernöjd när de blev som de blev med tävlingen igår, faktiskt riktigt illa att man inte förbereder sig bättre, kanske inte ska ha tävling så tidigt på året om man inte vet att man kan flytta in sin tävling!

Anyways, ha en fin dag godingar! Så hörs vi senare, puss o kram!
//Caroline

                             


Godmorgon!

Efter en lång natts sömn känner jag mig för en gångs skull rätt färdigutvilad och redo för en ny dag. Ska alldeles strax gå ner och slänga i mig lite ordentlig frukost - har dock redan lyckats trycka i mig ett antal rader marabou choklad hehe... Fast det kanske man inte står sig så bra på? Jaja, gott är det iallafall.

Idag kommer vi även att dra en vinnare till tävlingen som vi har här på bloggen, ni har väl inte glömt att vara med? Ni har till 00,00 på er så se till och delta! Tävlingsinlägget hittar ni här: http://tacc.blogg.se/2012/march/tavlingsdags.html#comment

Vi hörs senare

/ Therese


Checkar ut,

Hej allihopa!
Eller borde jag kanske säga godnatt...?
Klockan har hunnit bli ganska mycket utan att ni har fått några uppdateringar och jag ber om ursäkt för detta men jag blev helt enkelt fast i allt annat. Fångad av en trevlig stund helt enkelt :)

Imorgon väntar en ny dag, och på schemat står som vanligt att rida Mips. Är det fint väder rider jag nog ut en sväng, annars blir det ett markarbetes pass med lite bommar - fokus på lyhördhet och mjukhet.
Har så himla mycket inspiration just nu, och det känns så GALET bra!

Godnatt på er allihopa så hörs vi imorgon igen.

/ Therese



Har faktiskt!

Jag har här om dagen faktiskt anmält mig o Patriks till vår första dressyrtävling, eventuellt kanske Rebecca rider den istället, men inget är färdigt ännu! Har iallafall anmält mig, och tycker de ska bli sjukt kul o visa Patriks för en dressyrdomare, oavsett om jag eller Becca rider så är de roligt! Ha har verkligen bevisat vilken duktig häst han är, självklart ska han få göra de här! Som han faktiskt älskar, på dressyr KM gick han som en hel dröm på banan, något han inte gjorde på framridningen haha!

Så ni som är dressyrryttare och läser, kan jag inte få lite bra tips? Kanske någon rolig tävling ni vet som man borde åka på? Detta ska verkligen bli roligt! :)

//Caroline

                                        

                                  


True Story,

Dagens visdomsord. Nu ska jag springa ner och käka lite ägg med min kära familj. Än en gång, glad påsk på er allihopa!

/Therese

Favorit!

MyOne har fått in mina favoritschabrak, Schockemöhle!
Så nästa schabrak jag inhandlar blir ett därifrån,
men NI ska få rösta fram vilken färg?



Finns väl lite fler färger en dessa men snälla rösta på en snygg färg! :)

Puss o Kram! //Caroline


Sno stilen,

Tycker ni precis som jag att mitt set från Anna Scarpati är helt sjukt snyggt?
Var precis inne på Hööks hemsida och såg att dom hade ett väldigt liknande sätt för drygt halva priset mot ett riktigt scarpati set. Riktigt snyggt och prisvärt om ni frågar mig!

/Therese
Lami-Cell Schabrak - 399 :-

Huva från Lami-cell, 159 :-

Världens bästa födelsedagspresent,

Jag har ju helt glömt av att berätta för er om den bästa presenten man bara kunde få,
nämligen en Eric le Tixerant sadelgjord!
Denna otroligt fina present stod alla mina kära vänner för, och jag tror verkligen inte att jag kan tacka er nog. 
Jag blev helt paff när jag öppnade kuvertet och såg en bild, det är helt enkelt för mycket begärt!
Vissa människor ska man hålla hårt i, och jag är så otroligt lyckligt lottad som har ett helt gäng sådana. 
Tack än en gång! <3

Gjorden är just nu påväg då man måste beställa den, men jag lovar att komma med en utvärdering så fort jag har fått chansen att prova den :)

Puss och kram sålänge!

/ Therese

Gjorde en grej!

I mitten på denna veckan gjorde jag en grej som ingen ska få veta, ingen ska få veta de försen de är helt färdigt, bara min kära mamma! En hemlig grej som jag ser fram emot helt sjukt mycket, men får se om de blir något av de, några gissningar? ;)

Tänker inte änns ge er en ledtråd, men förhoppningsvis tycker ni de är roligt när de väl kommer ut! Hehe.. Jag har också börjat grunna på en ny idé vad gäller bloggen! Hihi, så nu är de lite spänning här! ;)
Nu är ni nyfikna va? ;)

//Caroline

                                   

CWD skydd

Som jag berättade i tidigare inlägg har Misti ett par nya skydd från CWD på sig idag.
Dessa skydd är en gåva från Mistis tidigare ägare som jag fick som "tack" (eller hur man nu ska säga det, haha) för att hon är så glad att Misti har fått det så bra. Jag blir alldeles rörd vid bara tanken.
Att det finns så fina människor! Fina människor kommer ni förresten och få läsa om snart igen, så håll er uppdaterade...

Skydden är iallafall då som sagt från CWD och är lite av deras signumskydd. Alltså den absolut klassiska varianten på skydd, stilrena som sjutton och dessutom otroligt funktionella. Helt gjorda i kalvskinn, och matchar resten av mina CWD saker perfekt!

/Therese

Nypris ungefär 4000 :-

Strök oss!

Strök oss och åkte hem, banan var djupfryst och stenhård! Inget som var godkänt o hoppa 110 på! Så tyvärr ingen tävling idag! :(

//Carro


Glad påsk!

Glad Påsk kära läsare!


//TACC


Uppe i ottan,

Godmorgon allihopa!
Nu har jag precis slängt på mig mina tävlingskläder och ska alldeles strax åka ut till stallet och fixa klart det sista inför tävling. Outfitten jag och Misti kommer att ha på oss idag är samma som ni har sett på de senaste tävlingarna, men jag tänkte att jag kan bjuda på en mer utförlig beskrivning ändå!

Therese
Rosarandig tävlingsskjorta från Equiline
Hjälm Charles Owen Ayr8
Säkerhetsväst Riders Company
Kavaj från Pikeur
Ridbyxor CRW
Handskar Roeck grip
Stövlar Mountain Horse
Sporrar JIN Spurs

Misti
CWD Sadel
CWD Brösta
CWD Skydd (nya!)
Dyón träns
Champagnefärgat Swarovskipannband
Huva + Schabrak Anna Scarpati

/ Therese


Tvättdax!

Haha som rubriken lyder slängde jag precis in lite tvätt o maskin, och med tvätt menar jag mina vita ridbyxor! Haha, kommer alltid på de dagen innan att jag glömt o tvätta dom, bra jobbat Caroline! Så dom ligger alltså i maskin nu, precis som dom nästan alltid gör vid den här tiden på dygnet dagen innan tävling, haha! Snyggt jobbat, eller hur?

Imorgon bär det iallafall av till Råda för en lokal 100 - 110, även kallat påskhoppet, ska väl bli kul, men måste erkänna att nerverna är med mig lite grann, tror de är för att de är säsongens första utomhus, och min o Ninja första utomhus! Pirrigt, minns att Maya stod emot som fan första klassen på den tävlingen förra året, så vi får väl se hur det går!

Vi hade "lagträff" uppe på alleby alldeles nyss också, kom precis hem! Sjukt kul faktiskt, alla åldrar och från alla "kategorier" hopp, dressyr, gymkhana, häst och ponny! Lagledare, föräldrar, hästägare, ryttare givetvis! Alla sorter var på plats, tyvärr var de några människor som inte kom, rätt dålig stil om ni frågar mig, sådant här gör man inte ofta, då kan man gott offra EN endaste liten kväll med sina lagkamrater och klubbkompisar, faktiskt lågt! Naej, besvikelse där alltså, men massor med cred till alla som var där, vi hade sjukt kul! Och vårt lag vann 5 kampen, haha! Jag, Erika, Matilda, Jenny och Fillan represtenrade hästhopp och vann, woho! Haha vi var fasen asgrymma!

Nog om de, nu är de faktiskt dags för mig att krypa i säng, imorgon får ni tidsinställda!
Redan färdigfixade, stay tuned! ;)
Puss o Kram! //Caroline

                               


Mina delmål,

I min ridning delar jag upp mitt högsta mål i ett antal delmål, och dessa delmål ska vara full uppnåeliga och peppa mig att fortsätta kämpa. Sedan jag var hos Claes har två mål åkt upp högst på listan, och jag tänkte dela med mig av dessa för er.

Delmål 1
Hitta en bra form och stärka Misti i denna.

Jag har under en tidsperiod haft problem med att hitta en rund och avslappnad form på Misti där hon arbetar igenom kroppen utan att spänna vare sig rygg eller nacke. Detta jobbade vi extremt mycket med hos Claes, och jag har sedan dess haft en otroligt härlig känsla och hittat rätt. Mitt mål är att behålla denna känsla och därifrån utveckla Misti som idag är lite väl låg i sin form (för att undvika att hon spänner sig) till en bra "mellanform" där hon kan stärka sig och så småning om klara av att gå ännu högre och med mer tryck från bakbenen. Så delmål 1 är att hitta en bra mellanform.



Delmål 2
Om man nu kan kalla detta för ett mål eller ej går att diskutera, men nästa mål är iallafall att få upp Misti ordentligt i vikt. Ungefär 40 kg skulle hon väl behöva extra ur den vikt hon har nu, i såväl fett som muskler. Lättare sagt än gjort kan jag lova, hon är inte direkt lättfödd den lilla damen...
Så delmål 2 är att få Misti att öka i vikt och dessutom hitta en foderstat hon fungerar bra på och äter ordentligt.



/ Therese

Tagga!

Imorgon är det tävling som gäller och jag har redan börjat tagga upp genom att laga lite mat. Jag tycker att det är otroligt viktigt att ta med sig egen mat till tävling då utbudet på tävlingsplats brukar vara kort sagt förjävligt. Tyvärr. 

Idag blev det en köttbullesallad (á la andersson, haha) med lite potatis och massa goda grönsaker. Perfekt att ha med sig! Normalt sett brukar det bli någon form av pastasallad (pasta har otroligt bra energi vilket är nödvändigt i uppladdning mellan starterna), men eftersom pappa stod och stekte köttbullar inför påskhelgen kunde jag inte låta bli att exprimentera lite med dessa. Vi får väl hoppas att det blir bra!

Jag är av någon konstig anledning lite smånervös inför imorgon, ingen aning om varför men det är ett gott tecken. Jag rider som absolut bäst när jag är lite nervös!

/ Therese


Jag och Misti på Bulycke i höstas

Långfredag it is....

Verkligen långfredag idag ja, hur lång dag som helst redan och klockan är bara 5, vad gör man liksom? Har löshoppat lille Polo idag, och ridit Ninja, Becca har haft hand om Patriks idag så jag blev halvt hästledig! Är väldigt skönt dom dagarna de är så när man slipper rida 2, inte för att jag har alls ont utav de, men ibland är de gött o slippa!

Polo löshoppade ju som sagt idag, och den lille skruttponnyn på sina starka 116 cm löshoppade fasen 110!!! Och med all säkerhet hade han kunnat gå högre också, men han är ju inte van vid hoppning och har aldrig löshoppat förut så vågade jag inte pressa honom för mycket, men nästa gång vi löshoppar så kommer vi nog puscha honom ett snepp till! Han såg rätt nonchalant ut på 1 m, på 110 ansträngde han sig åtminstone, men 1 m travhoppade han ??? haha.. Jäkla tokponny, han har rätt mycket spänst, helt galet att jag sitter och tycker 120 är högt på min häst på 165 cm, så kommer min lilla B ponny och löshoppar 110 med lätthet? Vad är grejjen liksom, haha!

Man är bra nojjig ändå alltså, vi löshoppade 2 lektionshästar idag också, skitduktiga, Bailey och Valentino!
Nu ska jag kila upp till "lagträffen" vi har uppe på ridskolan idag, lite käk o laganda för och binda oss samman lite mer, orkar egentligen inte men åker nog hem tidigt ändå, ska ju faktiskt upp o tävla imorgon, ni får mer uppdatering från mig senare idag, bland annat har MyOne fått in ett schabrak jag suktat efter ett tag! Så de ska ni få se om jag hittar någon bild på de!

See ya later, puss o kram!
//Caroline

                                             

Vad skulle man gjort?

Jag vet helt ärligt inte vad jag gjort utan mina fina hästar dagar som dessa?
När livet är som svårast då är dom där, lika glada och positiva som dagen innan!
Dom behöver inte änns säga något, dom bara finns där och hjälper till o läka såren!
Kalla mig hästnörd, men de finns inget som slår kvalitetstid med sin häst!
<3





//Caroline


Dressyrträning

Tränade dressyr igår för Marie Thorwald även kallad Tora! Hon är en B tränare i dressyr som även vidareutvecklar andra tränare osv... Red i varje fall på Patriks för henne igår, och resultatet blev riktigt bra, hon var verkligen skitgrymm, dressyr har aldrig riktigt varit min grej, och jag har sällan tyckt att de är särskilt roligt men igår varit de verkligen skitkul! Hon berömde min sits mycket och tyckte att jag kämpade på bra, hon tyckte absolut att P var en fin häst men att han måste ridas lite annorlunda, vilket vi tränade på igår!

Han har bra taktfasta gångarter, men behöver stärka sig i ryggen och rumpan, han har lätt för o spänna sig i ryggen och bli stel i nacken, så vi jobbade mycket med o få honom och bjuda på bettet mera, säka sig mer framåt neråt och inte knäppa av, vi jobbade mycket med skritten för att de var där han var som svagast, och så fort vi fick till formen och takten i skritten så gick trav o galopp helt sjukt mycket bättre också! Galet fin häst hade jag igår, kunde inte sluta le, han var verkligen så duktig! Oh Tora var helt grymm!!!!

Nästa vecka kommer hon tillbaka igen för att vi ska jobba vidare med detta, och nu känner jag verkligen att jag vill och tycker de är roligt! Han är väldigt svag för högerskänkeln så de måste vi jobba vidare på och så måste jag stärka sitsen i höger varvet! Annars tyckte hon att vi låg på LA snart Msv, vilket inte är illa pinkat, jag tänkte mig typ LB max, haha! Well well, nu var den delen fördig till flyinge, bara personligt brev kvar........ Crap! Vet inte vad jag ska skriva....

Anyways, hörs sen! Puss o Kram!
//Caroline

                                  
                           Bild från tidigare tillfälle!

Ny dag

Ny dag idag, och snart är de långhelg, gött! Ledig i 4 dagar, inte ofta man får sådan lyx, givetvis är de ju tävling i helgen, men bara en dag så de blir nog kul ändå! Eller såklart, jag älskar ju o tävla! Hade en jobbig dag igår, helst på kvällen så de fanns ingen motivation att blogga, jag kan be om ursäkt men tror inte ni blev så arga, ibland är de så helt enelt.. Orkar inte gå in på vad som hände för de gör mig bara ledsen så vi skiter i de och pratar om vad som ska hända idag istället!

Ska rida Patriks idag, Ninja ska få vila så hon är pigg o fräsch på lördag! Patriks gick hård träning igår så tror bara jag skrittar en sväng idag, får se hur trött han känns, de blir skogridning i varje fall, tänker inte harva i paddocken idag när han gick så fint igår! Berättar mer om de sen, hoppade lite på Ninja igår också, även de får ni mer info om sedan! Mamma o Nisse åkte till Danmark idag för en miniweeked på the Reef med sina vänner och jag får sitta ensam hemma och ta hand om djuren för ovanlighetens skull.. Så ikväll blir de mys med en vän och förhoppningsvis något gott o käka, för imorgon är jag ju leeeeedig! :D

Ha en fin dag, Puss o Kram!
//Caroline

Blir förresten lite gymkhana ikväll också! -Gymkhanaclinic på Alleby!

Ni får förstå bara....

Inte kunnat blogga idag, eller snarare inte velat.. Förklarar imorn, ni får bara förstå.... //Carro


Byta gren?

Hästagility vore kanske någonting för mig och Misti, eller vad tror ni? Kan nästan föreställa mig misti hoppandes genom däck med mig i ett snöre hängandes bakom...
/ Therese

Bråkstaken!

Idag var buspatriks jättebusig! Och en riktig bråkstake! Hihi.. Ville helst komma undan så mycket som möjligt från arbetet men till slut gav han upp, stegra o sparka och så bonka jag på med mina myrben o minisporrar tillbaka, brukar sällan vinna när han håller på sådär men idag vann jag! Och Patriks erkände sig besegrad och gick jättefint på slutet, hehe!

Sitter just nu o kollar på alla tävlingsfilmer på honom o mig från förra året och han är trots ett par stopp oerhört vacker och jäkligt grym min lilla prins!! <3 Massor med kärlek till odjuret trots bråk idag hihi :))!!

//Caroline


Impulsköp,

Hej allihopa!
Var och besökte MyOne på deras VIP kväll idag och kom faktiskt ut med en påse trots att jag lovat mig själv att inte köpa något idag...
Det blev iallafall ett par sjukt snygga ridbyxor från Pikeurs senaste kollektion, och efter att ha ridit i dom en stund idag kan jag säga att dom var värda varenda krona. Så fantastiskt bra passform!
Dessutom tycker jag att färgen är to die for. Supersnygga verkligen!


Bilden gör inte färgen riktigt rättvis, dom är mer "gråbruna" i verkligheten.
1499 :-

/ Therese

Shopping

Kikar lite på Nelly.com, och hittar lite smått o gott, åsikter är varmt välkomna!


Jeansshorts SeriousSally


Linne från SVEA


Linne från Tommy Hilfiger


Baggy Lady sko från Palladium

ME LIKE ALOT! :)

//Caroline


Tisdag den 3e April

Goddag alla läsare!
Solen skiner över Göteborg och de börjar verkligen bli vår på riktigt, snart blir det grönt o fint också! Wiee :)

Till helgen är de påsk och för o överraska er lite har jag även då tävling inplanerad haha.. 100 110 på Råda, där jag o Maya fick vår andra placering i 110 förra året, verkligen helt otippat! :p Så där har ni min påskafton, sedan lutar de väl åt att jag åker till Patriks land på kvällen! Vi får se :) vad har ni själva planerat inför påsk?

//Carro


Plötsligt händer de!

Har insett att många saker sker bara sådär, rakt upp o ner framför ögona på en men ändå är man så jäkla enveten i att inte se de... Okej låter invecklat men vad jag menar är typ att man inte ser saker direkt utan att man typ blundar för de så länge man kan, och till slut inser man hur de faktiskt ligger till..

Senast igår hände de mig, plötsligt hände de typ.... Jag insåg att någon jag trodde jag var oerhört nära mig inte är de längre, och personen verkar typ inte bry sig, klart de är jobbigt men man får försöka kämpa vidare, de gör bara att jag ännu mer vill flytta till Skåne.. Dock får jag sådana här "nej aldrig jag vågar och vill inte" attacker emellanåt men de är ju bara för att de är svårt o läskigt! Men man måste följa sina drömmar hur läskigt de än må vara....

Anyways, plötsligt händer de!
Puss o Kram //Caroline


Jag o Chack

Tyckte de var dags att ni fick lite blandade bilder på mig o Chack, har visat så mycket bilder på mig och mina hästar men nästan inga på mig o fina Chack :)








Foto: Amanda Josefsson




Foto: Gunilla Adolfsson








Foto: Robert Persson




Foto: Amanda Josefsson




Foto: Gunilla Adolfsson




Foto: Cecilia Kopp






Foto: Amanda Josefsson






Foto: Lissie Hansen


//Caroline


Bohuscupen

De här med stilhoppning har jag gillat förr, men mer o mer ser man hur orättvis bedömningen ofta är.. Igår var vi på GFRK och hoppade omg 1 av Bohuscupen på häst, eftersom Patriks behöver komma ut o tävla så åkte jag med på honom! Kan börja med o berätta att han skötte sig jättebra! Men tillbaka till ämnet..

Stilbedömningen igår var något utav de värsta jag varit med om, domare dömer helt olika men dom har ju regler o normer att följa? Alla stildomare har samma regler - så varför gör vissa som dom vill? Ex när hon hade bedömt mina vägar igår, jag hade ett stop på ettan i andra klassen gjorde en volt och hoppade de sedan, resten av banan gick han superfint! Jag hade ett lite högre tempo än annars men red samma vägar som alla andra gjorde? Sen fick jag en 3a i bedömning på vägarna, eh okej... Så står de i kommentaren - till hinder 1, hon menar alltså att när jag fick ett stop så var vägen dålig till hindret när jag skulle hoppa de andra gången (Han stod emot som ett as), en 3a i bedömningen står som ganska dåligt, ganska dåligt? Tack så mycket, jag red samma vägar som alla andra men bara för att jag fick ett stop på ettan så drar hon ner alla vägar till en 3a? Så bedömar man faktiskt inte! De vet till o med jag...

De var helt sjukt mycket klagomål på bedömningen igår, vilket jag förstår vi har många varit med o hoppat stilhoppning förr och alla vet att sådär har de aldrig tidigare bedömts! Jag tänker såhär, kan man inte hitta en rättvis och duktig och ambitiös domare till bohuscupen som dömer schysst - seröst bohuscupen är den lägsta nivån du kan hoppa den är till för att hjälpa folk vidare i deras karriär inte för att dom ska bedömas hårt o åka hem med sämre självförtroende - iallafall kan man inte hitta en domare som dömer därefter så ska man inte ha bohuscupen i stil, de säger sig självt! Stildomaren från igår (jag behöver inte nämna namnet) får fetaste dissen av mig.. Tyckte inte hon visste vad hon höll på med, och uppenbarligen många som höll med!

Alleby slutade förövrigt som 6a med laget - inte så bra!
Puss o Kram //Caroline

                                    

????

Modigt eller Rubbat?
Aaa, ascoolt bild definitivt! Men riktigt riktigt korkat..
Hade vart en minst lika cool bild med hjälm om ni frågar mig!



Jag dissar! //Caroline


Träningshelg

Hej allihopa!
Min uppdatering har det senaste verkligen varit helt jäkla kass på ren svenska, och jag har nog inget mer att försvara med mig än att jag helt enkelt inte har haft varken lust eller ork. Det har hänt så himla mycket i mitt liv det senaste, och jag hänger knappt med i svängarna själv. Jag har fyllt 18, och jag har till och med lyckats få körkort. Mitt upp i allt passade jag även på att sticka upp till Sjuntorp i fredags kväll och hem till Claes Peterzén som ni tidigare har läst om i bloggen, min absoluta favorittränare.

Och jag kan inte mycket mer än att utvärdera helgen som fantastisk. På ett antal träningspass vände markarbetet som jag har haft sånt problem med att hitta rätt från 0 till 100, och från en ganska stel och osammarbetsvillig Misti på fredag kväll satt jag på lördag på en ambitiös och tillgiven häst med otroligt mycket gång. Jag tror faktiskt att Claes har magiska krafter, helt ärligt.

Vi jobbade otroligt mycket med min sits och hur jag ska jobba min Misti på bästa sätt. Hon är lite speciell och framförall otroligt känslig och blir lätt stel och spänd i ryggen om jag slarvar med ridningen en dag. Detta resulterar till att hon kortar sitt steg och spänner sig ännu mer, ja ni fattar. Ond cirkel helt enkelt. Vi jobbade mycket med att hitta rätt känsla och att jag ska förstå vad jag är ute efter, och jag har så himla motivation till att verkligen kämpa för det här nu! Det kommer att bli så jäkla bra tillslut, det är jag övertygad om.

Tyvärr blev det inga bilder ifrån helgen, jag hade dock gärna velat visa er hans gård någon dag. Det är som tiden har pausats där, och jag måste nog säga att det är där jag mår som bäst.

/ Therese

Ni har väl inte missat...

Att det nu på tisdag är VIP kväll på MyOne?
Alla läsare hos tacc är självklart välkommna, blandannat erbjuder MyOne 20 % rabatt på träns, toppar och jackor av blandade märken och en exklusiv visning av mountain horses sommarkollektion. Dessutom är det 10% rabatt på Iform foder som jag ger till Misti just nu, rekommenderas starkt! Jag kommer iallafall att vara där och kika, syns vi där?

/ Therese



Uppdaterar gårdagen!

Var på GFRK o hoppa Regionalt med Ninja igår och de gick faktiskt riktigt bra för o vara oss! ;) 1 irriterande pet i första och så bröt hon ut på ett i andra, jag är verkligen supernöjd med henne, mycket mitt fel att hon gjorde så i andra klassen, men förhoppningsvis blir de bättre nästa helg, ååh jag är så jäkla taggad nu så de är inte riktigt klokt! Och ni måste få höra en sjuk grej första klassen, eller sjuk o sjuk men udda! De flesta av er vet hur Ninja är, pigg o glad går gärna i ett lite övertempo, vilket hon gjorde i första klassen igår! Och ändå fick vi tidsfel? Dock var de inte bara jag, de var några tjejer till! Vilket är ganska sjukt, de är rätt sällan man få tidsfel om man inte har stopp? Och igår fick asmånga de! :O

Knepigt knepigt, dom ändrade iallafall tiden till 110 eller ja den var inte lika tight iallafall! Jag gick banan till 120 också förresten, mest för o se hur högt de kändes och de var inte så farligt, men jag tyckte fortfarande de var högt, men inte så högt som jag trodde de skulle kännas! :) Vilket är bra, men vågar fortfarande inte boka in första 120n hihi! Får se när de blir, nu ska jag kika lite tv!

Tyvärr inga bilder från helgen! :( Puss o Kram!
//Caroline

                            

Snart

Snart hemma då får ni update! En timme tills jag e hemma kanske :) puss!

//C


Sova

Dags o sova, ny tävlingsdag imorgon! Imorgon åker vi till GFRK o hoppar bohuscupen, då får ni också uppdatering från båda tävlingarna! :)

Ikväll var vi o käka middag på La Vacca för o fira Therese, överrasknings middag, hur mysigt som helst! :)

Puss o Kram! //Caroline


RSS 2.0