Problem med kommentarer?

Hej allihopa!
Jag fick precis ett meddelande på Facebook av en bloggläsare där hon sa att det var problem att kommentera bloggen. Upplever ni också problem med detta? Kan inte ni prova att kommentera detta inlägg, och om det inte går - skriva till mig på [email protected] och berätta vad det är för problem som inträffar?

Väldigt tacksam
/ Therese

Det visar sig att det är Carro som har råkat klanta sig och klicka ur rutan på att hennes inlägg ska vara kommenterbara. Alla inlägg hon lägger upp i framtiden kommer kunna gå att kommentera som vanligt. Så vill ni skriva "hästannonser" kan ni skriva dom under detta inlägg :) 

Tack för all hjälp fina läsare!

/ Therese & Caroline

Kommentarer
Postat av: Matilda :)

Nu funkade de :)

2012-04-25 @ 15:44:14
Postat av: Ellen Berntsson

Haha , Bra jobbat Carro ! :)



Min hästannons:

'Ellen är ett mycket tempramentfullt sto som vet vad hon vill. Hon älskar att springa runt och busa med andra hästar, väldigt social och nyfiken. I ridningen är hon pigg och älskar att arbeta, oavsett om det är dressyr eller hoppning, men som dock har lätt för att dra benen lite efter sig om det blir för tråkigt. Morötter med B-vitamin är det godaste godiset hon vet!

Ellen kan vara väldigt kräsen av sig ibland, så om det är kallt eller regnigt så måste ett varmt och vattentät täcke sättas på. Görs allting rätt så har du en bästa vän för livet.'

2012-04-25 @ 16:08:31
Postat av: Anonym

Säljes!

Nordsvenskt sto i sina allra bästa år. Har fått två föl som artar sej bra. Hon är lugn och sävlig, arbetar bra om man hänger en morot framför vagnen, men blir motvillig om man hänger på henne för mycket krimskrams så som huvor, benskydd,tingeltangel i pannrem etc, då kan hon skygga och stegra sej. Lätt att lasta om man har en tillräckligt stor transport, tar man inte bort mellanväggen vägrar hon gå in. Går lika bra ensam i en hage som i flock. Trafikvan. Finner sej i det mesta som sagt. En bra nybörjarhäst eftersom hon anpassar sej till det mesta och har världens tålamod. Säljes till någon som vill ha en kompis vid plogen, vedkärran eller bara att klappa på och ge morötter, dock vill jag inte att hon blir betäckt mer, då jag anser henne för gammal.

2012-04-25 @ 17:51:03
Postat av: Carro

Haha grymmt roligt!!

2012-04-25 @ 22:03:29
URL: http://tacc.blogg.se/
Postat av: Elin Olsson

Min annons då ;) :



Elin är ett sto född 1998. Hon är en allround häst mot hopp.

Hon har inte kommit upp till dom högre klasserna en men med hennes vilja att göra de hoppas jag hon kommer dit med lite bra träning och förtroendet för ryttaren.

Att vara ute i skogen och rida och busa iväg lite älskar hon och att rida ner och bada tycker hon inte heller är helt fel!

I dressyren har hon en del kvar att lära, då hon inte tycker de e favorit grenen.

I stallet är hon snäll och gillar att stå och mysa!

Hon är dock inte den hästen som kan mest utan lite av allt.

Får hon bara förtroende för ryttaren så hoppas jag hon kommer komma en längre bit vägen, då hon verkligen vill de!



:)

2012-04-25 @ 22:52:48
Postat av: Alicia Larsson

Alicia är en valack utan kuk född 1998.

Hon förstör ditt liv så var rädd om henne! Hon vet inte hur man öppnar käften för att bli tränsad inget smart drag att stoppa in fingret i sidan för där har hon tänder också, men vet precis hur man öppnar munnen för att bitas.

Sadel medföljer ej då hon åt den, att sitta upp på henne är inget att rekommendera och fundera inte på att köpa en ny sadel då hon har sadeltvång!

Hon är en helt outbildad häst men börjar lära sig lite spanska. Den charmigaste sidan av henne är när hon fiser och rullar runt på golvet.

Lastningen går okej då vi har dubbla transporter!

Ej trafiksäker!

Vi har framställt att hon har en väldigt stor skenkapacitet, aids och adhd har hon haft hela livet!

Är ni intresserade så hör av dig!

Pris: 113 000 kr

2012-04-26 @ 12:39:10
Postat av: Alicia Larsson

Skrev från min kompis mobil förresten!

2012-04-26 @ 12:40:32
Postat av: Matilda Ternrud

Matilda är ett sto född 1999. En hopphäst som med rätt ryttare hoppar nästan vad som helst! Med "fel" ryttare blir hon osäker och nervös. Även bra i dressyr men när hon tycker det blir för jobbigt och inte orkar jobba mer så kan hon bli lite jobbig.. bara att vänja sig vid, går aldrig bort!

Gillar även att vara ute och springa i skogen!

Hon äter allt och behöver mycket mat, helst godis!

Hon behöver en snäll ryttare som ger henne mycket mat och en hagkompis som tål en jobbig och störande häst!

OBS!!: Hon går inte att sko, knoppa eller fläta eller så för hon är och har alltid vart rädd om sina hovar. Och så är hon otroligt håröm!! Annars går all hantering jättebra!



Pris: 20 000 pga. sin tunna svans och man!

2012-04-28 @ 15:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0