Ryttargalan 2011

För sjätte året i rad arrangeras något som kallas för Ryttargalan i Sverige, den här gången tar det plats på Södermalm i centrala Stockholm. Galan kommer att hållas på Clarion Hotel Stockholm med klädkoden smoking, och åldersgränsen är som vid de flesta evengemang 18 år. Evangemanget kostar 1495 kr för en privatperson att gå på.
Ironiskt nog hålls Ryttargalan för 2011 den 8 Januari 2012.

Under denna gala delas olika utmärkelser ut och du kan redan nu nominera ryttare i alla grenar som finns hos Svenska Ridsportsförbundet. Utmärkelser delas även ut i kategorier så som Årets Häst, Årets Ryttare, Morgondagens Häst, Årets Uppfödare samt Årets Hästskötare.

Jag vet iallafall vilken häst och ryttare jag hade röstat på i kategorierna "Årets Häst" samt "Årets Ryttare", inga mindre än Rolf-Göran Bengtsson och hans EM-Häst Ninja La Silla. Detta ekipage har haft ett historiskt år, och det vore därför inte mer än rätt att de vinner dessa utnämningar.
Vilket ekipage hade du röstat på som årets häst och ryttare? Det behöver inte vara Svenska ekipage, och du får även rösta på enskild ryttare och häst. Lämna en kommentar! Hade varit roligt och se vilka ni tycker har varit bäst i år.
/ Therese
Roffe tillsammans med sin vackra Ninja.

Kommentarer
Postat av: Elin

Rolf-Göran Bengtsson och Ninja La Silla

sen finns det ju många andra bra ryttare!

ex: Angelica och Malin ;)

2011-12-06 @ 11:43:32
Postat av: bdwogqj

Atinuw egeg, xedu xazuheqid ucecivic epotiy xatuxo geci tegih ijizefab ema!!

2012-10-16 @ 11:54:25
URL: http://www.kujigaq.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0