Tur i oturen,

Hej allihopa!
Det har varit en lång dag för min del, fylld av nervositet och oro. 
Men jag kan komma med goda nyheter, för leden är nämligen inte skadad!
Däremot sitter såret på ett svårläkt ställe och har därför blivit ordinerad boxvila i minst två veckor. 

Dagen började med att vi kom dit och blev tilldelade en sk "dagsbox" som Misti var livrädd för. Hon vågade inte röra någonting alls och höll sig mest i ett hörn. Sedan blev vi inkallade i ett behandlingsrum där de till en början tvättade ur såret och kollade om man kunde se att de gått in i leden. Vi gjorde även ett sk tryckprov där man sprutar in koksaltlösning i leden så det bildas ett övertryck, och om det då är hål in i leden rinner detta ut ur såret. Och snart kunde jag andas ut, för leden var inte skadad.

Veterinären ville dock ändå göra ett ultraljud för att vara på den säkra sidan, och med en mycket trött och drogad Misti stapplade vi oss in i röntkenrummet. På ultraljudsbilderna visade det sig att såret var ungefär 1,5 mm från att gå in i leden, vilken jäkla tur man har ibland alltså! Har millimeterna på rätt sida.

Så hon fick en antibiotikakur insprutad i leden och ska nu gå på pencillin ytterligare 10 dagar, samt ha bandage runt benet. Känns så himla skönt att kunna säga att detta förhoppningsvis blir bra snart.
/ Therese
Livrädd Misti i vänteboxarna.
Väldigt trött Misti får behandling.

Kommentarer
Postat av: Helena<33

Gud vad kul att höra!<3

2011-12-22 @ 00:25:07
URL: http://fotobrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Sanna

Skönt!

2011-12-22 @ 10:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0