Varnar känsliga läsare,

Hej alla fina! Kom hem från stallet för en liten stund sen, har hunnit med att laga mat till min fina familj - ris och kyckling curry blev det, väldigt uppskattat av allihopa :)

Misti mådde bättre idag, det syntes på hela hästen! Tog även av bandaget efter veterinärens rekommendationer, och det såg faktiskt hyfsat ut. Är ni känliga för blod osv. bör ni inte bläddra ner, haha , såret ser dock inte mycket ut för världen. Dock har Misti mycket överskottsenergi, springer runt i stallet som en dåre, vägrar stå still en sekund och ska hålla på och buffa på allt och alla. Hon driver mig till vansinne!

Men visst är hon sockersöt iallafall? Tur för henne...

/ Therese

Kommentarer
Postat av: Elin

ja hon är så söt! ;)

2011-12-13 @ 22:20:09
Postat av: Hanne

Vad är det de tror att hon har och hur har du hittills behandlat det? Krya på dig Misti!

2011-12-15 @ 22:40:27
URL: http://coronaonslow.blogspot.com
Postat av: Therese, TACC

Hej Hanne! Tyvärr vet vi inte riktigt vad det är lilla Misti har råkat ut för, och eftersom hon totalvägrade att stå still under undersökningen trots massa lugnande medecin lyckades inte veterinären ta reda på det heller. Risken finns att såret är såpass djupt att det har skadat tåsträckarleden i hoven - vilket hade varit mindre roligt. Lång rehabilitering på sådan skada.



Hon har behandlats med Antibiotika för det i 5 dagar nu genom spruta i muskel, sedan har jag även pencillinsalva att smörja in i själva såret och hon gick med bandage och kompress som skulle rena såret de första två dagarna. Tills skorpan har bildats är det boxvila som gäller, dock får hon ju panik av att stå där hela dagarna så jag har valt att släppa henne i ridhuset. Där blir hon ju iallafall inte blöt!



Kram Therese

2011-12-15 @ 22:47:55
URL: http://tacc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0