De är här!

Har faktiskt funderat lite på vart våra negativa läsare är, vi har liksom inte haft några direkt, men nu har dom kommit! Med tykna kommentarer och ifrågasättande kommentarer på varför vi gör som vi gör och hur tusan vi tänker där? Typ... Finns såååå många experter ute bland bloggläsare, folk som kan bättre, kan mer och är bättre! Vilken tur! ;)

För jag är inte perfekt, Therese är inte perfekt och de vi gör är inte perfekt! Men de finns tydligen som vars åsikter är perfekta då deras åsikt är korrekt och ingen annans, de finns människor som anser att dom har rätt och skriva och tycka vad dom vill i andras bloggar? Så dom måste ju vara bättre än oss och därav felfria? Eller?
Hmm.. Jag uppskattar snäsiga kommentarer och skarpa åsikter, I do! Men anser och att man faktiskt får lova o snäsa tillbaka, för ingen har mer rätt än någon annan och säga sin version eller sin åsikt!

Tål liksom och tänkas på, vi är inte ute efter och hacka ner på någon annan när vi skriver? Klart man vill provocera lite grann och få folk och skriva vad dom tycker och tänker, men inte kasta sig på våra åsikter eller inlägg genom o bli elak och spydig, dock kan man oftast skratta åt de och bara rycka på axlarna och läsa vidare resten av kommentarerna, men ibland händer de såklart att man snäser tillbaka som jag sa tidigare! Men är de inte bra, att man kan diskutera liksom? Jag tycker de! Alla läsare och alla typer av kommentarer är välkomna sålänge man kan acceptera ett lika spydigt eller snällt svar på de!

Varje dag får man olika kommentarer, bra dom dåliga! Vem vinner mest på de den skriver? ;)

//Caroline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0