God Morgon!

Ska alldeles strax upp till stallet o rida en sväng på Ninja, har fått lite bilder av Michelle från träningen från förra veckan, vill ni se dom?
Isåfall slänger jag upp dom senare i eftermiddag! Har lite bloggtorka för tillfället så vet ni varför de kommer mycket såkallade "faktainlägg" typ.. Hoppas ni tycker de är okej! Har iallafall varit inne o kollat upp lite tävlingar, så tänkte slänga upp min preliminära tävlingssäsong senare också! :) Låter väl kul? ;) Haha.. Ni får stå ut under bloggtorkan! :)

De börjar dra ihop sig mot både Trysil o kort där efter Göteborg Horse Show!
Vilken är eran favoritshow? Och varför?
Bästa svar och då menar jag att ni ska skriva ett ordentligt svar vad de är o varför ;) vinner en länkning i kvällen inlägg! Sen har jag veckans åsiktsinlägg på G också! Låter väl ändå helt okej? ;)

Puss o Kram

//Caroline


Smakprov.

Kommentarer
Postat av: Elin Olsson

Antar att du menar på horseshow ;)



Hoppning är alltid kul att se på, alla duktiga ryttare och fina hästar i alla storlekar från ponny till storhästar! Att se vilket samarbete de är mellan häst och ryttare bl.a när dom väljer att dom lite mindre svängarna! Att se att ryttaren litar på hästen och hästen på ryttaren! När man själv tycker de är riktigt kul att hoppa så är de såklart kul att se på de riktigt duktiga ryttarna som en gång varit där jag är idag, att dom har legat på 80/85 cm och gått upp till 150/160 cm!



Sen även gymkhanan såklart!!! Att det är 20 hästar inne på banan sammtidigt, även fast inte alla rider sammtidigt kan man ju verkligen inte klaga på att ni inte har kontroll!! Det är kul att kolla på för de är så fartfyllt och de blir inte tråkigt! Hela läktaren är med lixom, rätt nice att de fångar alla! Klart de är extra kul när man vet vilka de är som tävlar, och vi vet hur duktiga ni är så är de verkligen spännande att se på när ni ger allt, och samspelet mellan ryttare och häst! Det hade ju inte funkat att rida där inne och det inte funkar mellan ryttare och häst! Helt klart sjukt kul att se på, ni är sjukt grymma Carro!!!

:D

2012-01-28 @ 16:51:16
Postat av: Hanna

Ska du till billdal imon?

2012-01-28 @ 18:55:20
Postat av: Carro

Nepp, nästa vecka! vem hanna frågar?

2012-01-28 @ 19:22:52
URL: http://tacc.blogg.se/
Postat av: Elin Olsson

Hoppning? Vilka höjder? Vilken dag skulle va kul och kolla :)

2012-01-28 @ 19:36:58
Postat av: Carro

110-110 ;) söndag

2012-01-28 @ 20:34:46
URL: http://tacc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0