Ridsportbutiker!

Tänkte dra lite åsikter kring ridsportsbutikerna jag använder mig utav!

Ridsport 3 hästar, Kungälv
Bra stor butik med jättetrevlig personal och rimliga priser. Tyvärr inte jättebra utbud av hästutrustning, mest ryttarutrustning och stallutrustning, så som ridkläder, stövlar, hjälmar mm. Och hinder, foder, skottkärror spån osv. Men som sagt mindre bra utbud till häst, lite tråkigt. Annars en väldigt bra butik!

3.5/5 toasters!


MyOne, Hisingen
Bra butik, stor och bra utbud av de mesta! Priser till alla typer av plånböcker och även massor med utrustning till hund o katt! Ligger också väldigt behändigt till! Dom har verkligen blivit bättre, oftast trevlig personal, tyvärr inte alltid. Annars är de en riktigt bra butik som jag absolut rekomenderar!

4.5/5 toasters!


Ridsport, Kungsbacka
Mycket utrustning, mycket mycket sadlar i alla priser, mycket snygga saker, dock bara för den snobbige tävlingsryttaren! Och endast för den större plånboken, alltså mycket höga priser. Alltid trevlig personal, väldigt välkomnande och hjälpsamma. Tyvärr lite slarviga vid beställningar och reklamationer.

3/5 toaster!


Hööks Hästsport, Kållered
Trevlig personal, inte särskilt hjälpsamma men trevliga, ganska litet utbud av varor. Men större delen är för alla typer av plånböcker, sällan höga priser, utan snarare väldigt schyssta priser på fina saker! Tyvärr inte mycket som faller ju mig i smaken. Massa cred till deras träns utbud dock! Fina och prisvärda!

2.5/5 toasters!


lånade bilder.

//Caroline


Kommentarer
Postat av: Elin Olsson

Nessis (vet ej hur hon stavar de) ägare är trevlig och snäll och hjälpsam i butiken! ;)

2012-01-26 @ 15:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0