Lilla landet lagom

Hej allihopa!
Springer just nu runt och städar hela huset, som med sina tre våningar för tillfället känns gigantiskt. Och hur kan det egentligen bli så stökigt? Suck... Imorgon är det iallafall dags för 100-dagars fest, vilket betyder att det bara är 100 dagar kvar tills vi åker till Alanya! Kan knappt vänta, är så trött på Sverige så det finns inte.

Men innan dess återstår 100 dagar av plugg, hästar och härliga tävlingsstunder. Man får faktiskt inte glömma bort att leva livet i nuet!

Har verkligen ingen inspiration för att blogga idag, är trött på allt i största allmänhet och framförallt trött på att bli tagen förgiven. Jag tror inte att det finns någon värre känsla faktiskt.

Peace out

/ Therese


Kommentarer
Postat av: Lisbeth IngvarssonLL

Om det kan vara någon tröst, så blir de flesta av oss tagna för givet. Vi bara finns. Alla kan inte uträtta stordåd, så enkelt är det. Det är kul om någon lyckas, men de flesta av oss lyckas bara lite lagom så där, tillräckligt för att man ska känna sej nöjd med sej själv, men kanske inte tillräckligt för att finnas på världskartan. Så länge man känner sej nöjd med sej själv, så ska man nog inte bry sej så mycket om vad andra anser att man borde uppnått. Till exempel så har ju du, Therese, uppnått mina drömmar som jag hade som tonåring. Dags att sätta nya mål! Kram!!!!

2012-03-02 @ 23:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0