Ridsportsförbundet gör de igen

Dom är superbra och ha givetvis, men de här med licens till alla hästar är rent ut sagt råkorkat egentligen, jag kan förstå att alla privatägda hästar som tävlar ska ha de, absolut! Men lektionshästar? De är ju ett skämt! Förstår dom inte att de är dyrt nog att tävla som lektionsryttare? Helst när du rider lektionshäst för att du itne har råd med en egen! Egentligen borde de inte krävas på lokalnivå överhuvudtaget! Dom sätter regel på regel som kostar massa pengar och sedan undrar dom varför de lägre nivåerna har så få starter? Haha.. Ja de kan man ju verkligen undra?

Våra lektionsponnys som ska vara med och tävla nu behöver alltså licens, något som inte görs på en dag utan man måste fota passet eller kopiera de för o skicka in till Ridsportsförbundet som måste godkänna de och sedan ska du sätta in pengar och betala hästens licens, jaa något som tar minst 2 veckor iallafall! eftersom pengar ska hinna överföras och license ska godkännas!

OCH TILL ER GYMKHANARYTTARE SOM LÄSER DE HÄR!
Detta gäller alltså era ponnys också, de måste ha en licens för att få tävla - redan på söndag!

Så vad säger vi om de här nu då? Hissar vi eller dissar? ;)
//Caroline

                                       

Kommentarer
Postat av: jossan

Det är väl som du säger 'bra att ha' men inte nödvändigt på lokal nivå.. Helt sjukt vad dom lurar pengar av alla. Eller jag vet inte ens om det är bra att ha, hästarna har ju pass, bättre att dom kontrollerar dom bättre på tävling än att man ska en licens även för häst. Galet dyrt allt har blivit alltså... TRÅKIGT SRF!

2012-03-21 @ 20:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0